Λαμπερή γιορτή για τα 30 χρόνια “ΕΛΠΙΔΑ”

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 29 Ιουνίου 2019

260853

Μια συγκινητική εκδήλωση που σηματοδοτεί την έναρξη των επετειακών εορτασμών για τη συμπλήρωση των 30 χρόνων από την ίδρυσή του, διοργάνωσε το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου, στο περιστύλιο του Ζάππειου Μεγάρου.

260846 (Copy)

Η Πρώτη Κυρία της Κύπρου,  Άντρη Αναστασιάδη, η σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας,  Σίσσυ Παυλοπούλου, η πρώην Γενική Διευθύντρια της UNESCO, Irina Bokova, εκπρόσωποι όλων των πολιτικών κομμάτων, της Εκκλησίας, του επιχειρηματικού, διπλωματικού, καλλιτεχνικού, επιστημονικού και δημοσιογραφικού κόσμου έδωσαν το «παρών» για να τιμήσουν την «ΕΛΠΙΔΑ» και την Πρόεδρό της Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη για τα 30 χρόνια προσφοράς τους στην ελληνική κοινωνία. Την εκδήλωση αλλά και την Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη αγκάλιασαν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο 30 από τα χιλιάδες αποθεραπευμένα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ» τα οποία ανέβηκαν στη σκηνή κρατώντας 30 φωτεινά μπαλόνια, γεμάτα ελπίδα και φως, που συμβόλιζαν τα 30 χρόνια της «ΕΛΠΙΔΑΣ» με σκοπό να ευχαριστήσουν την «ΕΛΠΙΔΑ» και την Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η οποία ανέβηκε συγκινημένη στη σκηνή για να παραλάβει το 30ο μπαλόνι, να τους αγκαλιάσει όλους και να αφήσουν εν τέλει όλοι μαζί τα μπαλόνια στον έναστρο ουρανό.

260848 (Copy)Στην ομιλία της,  ευχαρίστησε τους 500 περίπου προσκεκλημένους, ευχαριστώντας τους όλους, καθώς όπως χαρακτηριστικά είπε το έργο της «ΕΛΠΙΔΑΣ» είναι δημιούργημα ολόκληρου του ελληνικού λαού. «Θυμάμαι κάθε ένα από τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ» με το μικρό του όνομα, και τη δική του ιστορία. Καθένας τους τόσο ξεχωριστός! Όλοι μαζί όμως ήταν πάντοτε η δύναμή μας, διδάσκοντάς μας ότι και το αδύνατο μπορεί να γίνει δυνατό. Άλλωστε, οι περισσότεροι από εσάς εδώ, βιώσατε μαζί μου όλη αυτή την πορεία και αυτό το πετύχαμε όλοι μαζί. Αυτό που με κάνει να χαμογελώ και δίνει στην καρδιά μου τη μεγαλύτερη ικανοποίηση είναι πως η ΕΛΠΙΔΑ ένωσε τον ελληνικό λαό! Κι εκεί ταπεινά υποκλίνομαι, στον ανώνυμο Έλληνα, που προσφέρει ακόμα και από το υστέρημά του. Είμαι πραγματικά υπερήφανη να βλέπω ότι κάθε μέρα η ΕΛΠΙΔΑ μεγαλώνει και μεταδίδεται σε κάθε γωνιά τής Ελλάδας».

260867 (Copy)

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπιος Παυλόπουλος μίλησε για το μεγάλο έργο της «ΕΛΠΙΔΑΣ», χαρακτηρίζοντάς το «Κάστρο Ανθρωπισμού και Αλληλεγγύης»: «Εύχομαι -προσωπικώς είμαι βέβαιος- η «ΕΛΠΙΔΑ» ν’ ανοίγει αδιάκοπα νέους, φωτεινούς, δρόμους για την στήριξη του Παιδιού που πάσχει, στην ουσία όμως δρόμους για τον Άνθρωπο και την Ζωή. Δρόμους που τους έχουμε τόσο περισσότερο ανάγκη, όσο ο Άνθρωπος και η Αλληλεγγύη δοκιμάζονται, δυστυχώς ολοένα και περισσότερο. Κι ακόμη, εύχομαι η «ΕΛΠΙΔΑ» να εμπνεύσει και άλλους, πολλούς, όχι μόνο προκειμένου να προστεθούν στις τάξεις της αλλά και για ν’ ακολουθήσουν, χτίζοντας το δικό τους «Κάστρο» Ανθρωπισμού και Αλληλεγγύης, το απαράμιλλο παράδειγμά της».

Από την πλευρά της η Πρώτη Κυρία της Κύπρου  τόνισε: «Η ανιδιοτελής άοκνη δράση που ανέπτυξαν διαχρονικά όλοι οι φίλοι του Συλλόγου παραμένοντας ταγμένοι στον αγώνα της καταπολέμησης των αιματολογικών και ογκολογικών νοσημάτων της παιδικής και εφηβικής ηλικίας, έκανε εκατοντάδες παιδιά να αισθανθούν πως δεν είναι μόνα στη δική τους καθημερινή προσωπική μάχη, δίνοντας τους το θάρρος, τη δύναμη και την ελπίδα προκειμένου να παλέψουν και εν τέλει να καταφέρουν να βγουν νικητές από τη δοκιμασία. Επιτρέψτε μου να κάνω μία ιδιαίτερη αναφορά στην Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, με την οποία πέραν της βαθιάς και στενής φιλίας, πρώτα και πάνω από όλα, μας συνδέει το όραμα και ο σκοπός της διπλής Ελπίδας. Αυτής της Ελλάδας και αυτής της Κύπρου. Χάρη στην Μαριάννα η οποία χαρακτηρίζεται από έμφυτη ευαισθησία και αλληλεγγύη, αστείρευτα αποθέματα εθελοντισμού, ανθρωπιάς και αγάπης, μέσα από την απόλυτα συνειδητοποιημένη ψυχή τε και σώματι αφιέρωση της ζωής της, τις προσωπικές και οικονομικές της δεσμεύσεις και προσπάθειες, τα παιδιά με καρκίνο μπορούν πραγματικά να ελπίζουν». Η Κυβέρνηση εκπροσωπήθηκε από τον Υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη ο οποίος στον χαιρετισμό του τόνισε: «Αυτή η προσπάθεια θεωρώ, θεωρούμε ότι όχι μόνο πρέπει να συνεχιστεί αλλά να συνεχιστεί με επιτυχία».

260842 (Copy)

Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης, έστειλε βιντεοσκοπημένο μήνυμα με ευχές για τα 30 χρόνια της «ΕΛΠΙΔΑΣ» στο οποίο ανέφερε: «Εδώ και 30 χρόνια, ο Σύλλογος Φίλων παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» αποτελεί ένα λαμπρό παράδειγμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς. Με το σπουδαίο έργο του έχει χαρίσει ζωή, ελπίδα και χαμόγελο σε χιλιάδες παιδιά και έχει αποτελέσει ένα πολύτιμο στήριγμα για τις οικογένειές τους. Εύχομαι σε όλους τους συντελεστές αυτής της σπουδαίας προσπάθειας, και ειδικά στην Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη που είναι η ψυχή του Συλλόγου, να συνεχίσουν να προσφέρουν Ελπίδα για πολλά ακόμα χρόνια. Θα είμαστε δίπλα τους με κάθε τρόπο. Γιατί το αξίζουν. Και γιατί η ζωή ενός και μόνο παιδιού αξίζει κάθε προσπάθεια».

260841 (Copy)

Τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο εκπροσώπησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Θεσπιών Συμεών, ο οποίος ανέγνωσε γραπτό μήνυμα του Αρχιεπισκόπου: «Την παρουσία της «ΕΛΠΙΔΑΣ» αυτά τα τριάντα χρόνια την έχουμε, όλοι μας πιστεύω, αισθανθεί ευεργετική στην πατρίδα μας. Με την ευκαιρία αυτής της επετείου και των εκδηλώσεων που θα κλιμακωθούν στους επόμενους μήνες, εκφράζουμε τις ειλικρινέστερες ευχές μας και πολλά συγχαρητήρια προς την ερίτιμη Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και τους συνεργάτες της. Θα πρέπει όλοι τους να είναι βέβαιοι ότι ο σπόρος που έσπειραν και το χωράφι που όργωσαν θα δώσει καρπούς στην κοινωνία μας και στις καρδιές των ανθρώπων» ανέφερε μεταξύ άλλων το γραπτό μήνυμα του Αρχιεπισκόπου.

260843 (Copy)

Παρούσα ήταν και η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, η οποία στον χαιρετισμό της είπε: «Δείξατε ότι η πρωτοβουλία σας είχε μεγάλη δύναμη. Γιατί προσφέρατε ζωή, προσφέρατε Ελπίδα και πάρα πολλά χαμόγελα».

260844 (Copy)Την εκδήλωση χαιρέτισε και η βουλευτής του ΚΚΕ  Λιάνα Κανέλλη: «Λένε ότι 30 χρόνια είναι μια ολόκληρη ζωή. Οι ζωές που σώθηκαν χάρη στην έμπνευση της Μαριάννας είναι πολύ περισσότερες και αγγίζουν τα όρια της αιωνιότητας γιατί δίνουν μια συνέχεια». Γραπτό χαιρετισμό απέστειλε η Γενική Διευθύντρια της UNESCO Audrey Azoulay: «Είμαι ευγνώμων στην Μαριάννα Βαρδινογιάννη για την αφοσίωση που επιδεικνύει στα καθήκοντά της τόσο ως Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO, όσο και ως Πρόεδρος της «ΕΛΠΙΔΑΣ», για όλες τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει για να σταθεί στο πλευρό των παιδιών με καρκίνο και των οικογενειών τους. Αυτό το έργο συμβαδίζει απόλυτα με τους σκοπούς της UNESCO για προώθηση της ευημερίας ανδρών και γυναικών, και κυρίως παιδιών, μέσω της αλληλεγγύης». Παρούσα ήταν η πρώην Γενική Διευθύντρια της UNESCO  Irina Bokova, η οποία τόνισε στον χαιρετισμό της: «Ο Σύλλογος ξεκίνησε σαν μια πραγματική ελπίδα, αλλά πια είναι ένα όνειρο που έχει γίνει αληθινό. Ένα όνειρο της κυρίας Βαρδινογιάννης, αλλά και ένα όνειρο για χιλιάδες παιδιά και τις οικογένειες τους, εντός και εκτός Ελλάδας. Και αυτό αξίζει τον σεβασμό και τον θαυμασμό μας». Σε αυτή την τόσο ιδιαίτερη ημέρα, ο Σύλλογος αποφάσισε να ανακοινώσει τη συνεργασία του με το Εθνικό Ινστιτούτο Ογκολογίας της Γαλλίας, τιμώντας τον Ίδρυτή του Καθηγητή David Khayat, έναν από τους κορυφαίους ογκολόγους παγκοσμίως.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπιος Παυλόπουλος απένειμε στον καθηγητή David Khayat την ύψιστη διάκριση του Συλλόγου, το Βραβείο Ανθρωπιστικής Πρωτοπορίας. Για τον κορυφαίο Γάλλο επιστήμονα και το έργο του μίλησε ο Πρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου  Μελέτιος Αθανάσιος Δημόπουλος. Αμέσως μετά ο καθηγητής Khayat πραγματοποίησε την κεντρική ομιλία της βραδιάς με τίτλο «Καρκίνος: Τι έχουμε μάθει;».

260849 (Copy)

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ένα μουσικό κλείσιμο-έκπληξη που ενθουσίασε τους καλεσμένους της βραδιάς. Ο «Αγγελιοφόρος της ΕΛΠΙΔΑΣ» Σάκης Ρουβάς και ο «Καλλιτέχνης για την ΕΛΠΙΔΑ» Μιχάλης Χατηγιάννης, συνοδευόμενοι από την παιδική χορωδία «Μανώλης Καλομοίρης», υπό την διεύθυνση του Νίκου Μαλλιάρα, τραγούδησαν για την «ΕΛΠΙΔΑ». Αμέσως μετά, η ταλαντούχα ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη ερμήνευσε το τραγούδι που συνέθεσε ειδικά για τα 30 χρόνια της «ΕΛΠΙΔΑΣ» ο διεθνούς φήμης πιανίστας και συνθέτης Στέφανος Κορκολής, με τίτλο «Αγκαλιάζουμε το μέλλον μαζί» σε στίχους της Ρεβέκκας Ρούσση. Στο πιάνο ήταν ο Σάββας Ρακιντζάκης, ενώ και την Σοφία Μανουσάκη συνόδευε μουσικά η παιδική χορωδία. Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο Πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών, Νίκος Χατζηνικολάου.

260835 (Copy)

Ελένη Αρβελέρ, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

260836 (Copy)

Αλέξανδρος Καραμανλής, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Νατάσα Καραμανλή

260837 (Copy)

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Νίκος και Κρίστη Χατζηνικολάου

260838 (Copy)

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Μαριάννα Γουλάνδρη-Λαιμού

260840 (Copy)

Άντρη Αναστασιάδη, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

260839 (Copy)

Προκόπης Παυλόπουλος, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

260850 (Copy)

Μιχάλης Χατζηγιάννης

260861 (Copy)

Σοφία Μανουσάκη, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Νίκος Χατζηνικολάου

260863 (Copy)

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Λουκάς Παπαδήμος, Shanna Ingram Παπαδήμου

260864 (Copy)

Πρίγκιπας Νικόλαος, Βασίλισσα Άννα Μαρία, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

260865 (Copy)

Βαρδής Ι. Βαρδινογιάννης, Geoffrey Pyatt, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Mary Pyatt

260866 (Copy)

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Χριστιάννα Γουλανδρή, Μαριάννα Γουλάνδρη-Λαιμού, Hedva Ser

260868 (Copy)

Μαίρη Κατράντζου, Μαριάννα Γουλάνδρη-Λαιμού, Χριστιάννα Γουλανδρή

261071 (Copy)

ΜΑΡΙΝΑ ΘΕΟΧΑΡΑΚΗ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ

261072 (Copy)

To ζεύγος George Stamas

261073 (Copy)

ΗΡΩ ΚΟΒΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΒΑΣ

261074 (Copy)

RANDA GHANDOUR, GHASSAN GHANDOUR

261075 (Copy)

ΚΕΤΤΥ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ, ΟΛΓΑ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ

261078 (Copy)

To ζεύγος David Khayat

261079 (Copy)

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΝΑΣΙΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΝΑΣΙΟΣ

261080 (Copy)

ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΡΕΛΛΑ, ΔΑΦΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

261081 (Copy)

ΒΟΥΛΑ ΚΟΖΟΜΠΟΛΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ

261082 (Copy)

HEDVA SER, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΤΕΡΜΑΛΗΣ, IRINA BOKOVA

261083 (Copy)

ΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΣΗ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ, ΜΑΡΙΝΑ ΘΕΟΧΑΡΑΚΗ

261084 (Copy)

ΕΦΗ ΖΕΡΕΦΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΕΡΕΦΟΣ, ΜΙΜΗΣ ΠΛΕΣΣΑΣ, ΛΟΥΚΙΛΑ ΚΑΡΕΡ

261085 (Copy)

ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΙΓΑΛΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ

261086 (Copy)

ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΙΣΟΚΑΛΟΣ, ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ

0

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ, ΕΛΕΝΑ ΣΚΟΥΡΑ

261087 (Copy)

ΔΗΜΗΤΡΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

261088 (Copy)

ΑΝΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

261089 (Copy)

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ, ΑΡΗΣ ΚΑΒΑΤΖΙΚΗΣ

261090 (Copy)

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΜΟΣΧΟΥ

261091 (Copy)

ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΝΤΟΡΑ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΛΑΤΣΗ,  ΝΤΙΝΑ ΠΡΙΤΣΙΒΕΛΗ

261092 (Copy)

ΚΑΤΙΑ ΖΥΓΟΥΛΗ, ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ

261095 (Copy)

ΜΑΝΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ, ΚΑΡΕΝ ΜΑΥΡΙΔΗ, ΝΙΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ

261100 (Copy)

ΛΙΖΑ ΕΒΕΡΤ, ΙΝΩ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

261101 (Copy)

ΑΡΗΣ ΑΝΤΣΑΚΛΗΣ, ΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ, ΖΕΤΑ ΑΝΤΣΑΚΛΗ

261108 (Copy)

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ, ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ

261113 (Copy)

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΩΡΑΪΤΑΚΗΣ,  ΡΙΤΑ ΠΙΚΡΟΥ ΜΩΡΑΪΤΑΚΗ

261112 (Copy)

ΕΛΕΝΗ ΒΑΤΤΗ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΚΡΟΥΛΑΚΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΛΕΜΟΝΙΑ

261111 (Copy)

ΛΙΛΑ ΛΑΛΑΟΥΝΗ

261110 (Copy)

ΕΛΙΝΑ ΣΜΠΩΚΟΥ, ΧΡΥΣΗ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ

261109 (Copy)

ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ, ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ, ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΪΦΑ

261115 (Copy)

ΚΡΑΤΕΡΟΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ

261116 (Copy)

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΛΑΙΜΟΥ, ΜΑΡΙΤΑ ΜΑΡΓΑΡΩΝΗ, ΜΑΡΙΑ ΛΑΙΜΟΥ

261117 (Copy)

ΑΛΙΝΑ ΜΙΝΕΤΤΑ, ΝΤΙΝΑ ΠΡΙΤΣΙΒΕΛΗ, ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

261120 (Copy)

ΕΛΕΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΤΟΥ, ΛΙΖΑ ΕΒΕΡΤ

261122 (Copy)

ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ

261123 (Copy)

ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΕΛΛΗΝΑ, ΛΟΥΚΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

261124 (Copy)

ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΡΟΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

261125 (Copy)

ΗΛΙΑΣ ΚΡΑΣΣΑΣ, ΒΙΚΥ ΚΑΓΙΑ

261127 (Copy)

ΝΙΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, ΦΑΝΗ ΠΑΛΛΗ ΠΕΤΡΑΛΙΑ, ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ, ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΪΦΑ

261128 (Copy)

ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ, ΚΡΑΤΕΡΟΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ

261144 (Copy)

ΧΑΡΑ ΚΑΙΣΑΡΗ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΙΣΑΡΗΣ

261141 (Copy)

ΧΑΡΗΣ ΤΣΙΜΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΣΦΕΤΣΑ

261138 (Copy)

ΑΝΝΑ ΨΑΡΟΥΔΑ ΜΠΕΝΑΚΗ

261132 (Copy)

ΛΟΛΑ ΝΤΑΪΦΑ

261131 (Copy)

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ, ΒΑΛΙΑ ΜΩΡΑΛΗ

261146 (Copy)

ΜΑΡΙΝΑ ΛΑΛΙΩΤΗ

261148 (Copy)

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ

261149 (Copy)

ΑΛΕΚΟΣ ΦΑΣΙΑΝΟΣ, ΜΑΡΙΖΑ ΦΑΣΙΑΝΟΥ

261152 (Copy)

ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ, ΜΑΝΟΣ ΠΕΝΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ

261159 (Copy)

ΕΛΙΝΑ ΣΜΠΩΚΟΥ, ΧΡΥΣΗ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ

261163 (Copy)

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ, ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

261160 (Copy)

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΡΩΝΕΣ, ΕΡΙΚΟΣ ΑΡΩΝΕΣ

261165 (Copy)

ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

261166 (Copy)

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ, ΜΑΡΙΝΑ ΠΑΤΟΥΛΗ

261167 (Copy)

O Πρέσβης της Γεωργίας στην Ελλάδα  Ioseb Nanobashvili

261170 (Copy)

ΒΕΤΑ ΤΣΟΥΚΑΛΑ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΛΩΡΑ ΤΣΟΥΚΑΛΑ

261168 (Copy)

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *