Αποκλειστικό: Τι με κοιτάς έτσι; Η απάντηση τον Οκτώβριο στο θέατρο Έαρ Βικτώρια

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 14 Ιουλίου 2018
 35644367_1956715271047481_8686001529963937792_n
Τι θα συμβεί από τον Οκτώβριο στο θέατρο Έαρ Βικτώρια; Όλοι θα αναρωτιόμαστε Τι με κοιτάς έτσι; Την απάντηση θα μας δώσουν ο Κωνσταντίνος Ρόδης και ο Ιωάννης Κυφωνίδης μέσα από την ομώνυμη μαύρη κωμωδία που έγραψαν και  σκηνοθετούν με πρωταγωνίστρια την Αθηνά Παππά.
35805521_1956715217714153_868555688488468480_n
Πρόκειται  για ένα χειμαρρώδη  μονόλογο μιας γυναίκας που αφηγείται τη ζωή της μετά από μια αποτυχημένη απόπειρα αυτοχειρίας. Η Αθηνά Παππά, με αξιόλογη θεατρική διαδρομή με σπουδαίες συνεργασίες στο βιογραφικό της, και σημαντικές κινηματογραφικές και τηλεοπτικές εμφανίσεις, θα υποδυθεί την ηρωίδα του έργου Τι με κοιτάς έτσι; και θα αναμετρηθεί με τον απαιτητικό ρόλο
ATHINA272-C-1
Η παράσταση θα παρουσιαστεί στο  θέατρο Έαρ Βικτώρια, που έφερε την… καλλιτεχνική άνοιξη εδώ κι έναμιση χρόνο περίπου που πέρασε στα ικανά χέρια του Γιώργου Χριστοδούλου, ο οποίος έχει τη διεύθυνση του θεάτρου. Η Αθηνά Παππά και ο Γιώργος Χριστοδούλου είχαν συνεργαστεί με απόλυτη επιτυχία το 1997 στην παράσταση “Το ταξίδι μιας μεγάλης μέρας μέσα στη νύχτα” του Ευγένιου Ο’Νηλ σε σκηνοθεσία Σταύρου Τσακίρη με την Ζωή Λάσκαρη, τον Αντώνη Θεοδωρόπουλο και τον Βασίλη Ευταξόπουλο.
ATHINA274-C (2)-1
Ταξίδι μιας μεγάλης μέρας μέσα στη νύχτα (φωτογραφία από το προσωπικό αρχείο του Γιώργου Χριστοδούλου)
maggira
Στην παράσταση Τι με κοιτάς έτσι; θα συμμετέχουν φιλικά με voice over η Σάρα Γανωτή, ο Γιώργος Χριστοδούλου και η Ματθίλδη Μαγγίρα. Η Αθηνά Παππά ξαναβρίσκεται θεατρικά με την Σάρα Γανωτή 22 χρόνια μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία τους  στην παράσταση “Ο Κήπος με τα Χελιδόνια” του Μπάμπη Τσικληρόπουλου σε σκηνοθεσία Γιώργη Χριστοφιλάκη στο θέατρο Κνωσός.
ATHINA -C-189
Η Αθηνά Παππά, η Σάρα Γανωτή και ο Τάκης Βαμβακίδης στην παράσταση “Ο Κήπος με τα Χελιδόνια” το 1996. (από το προσωπικό αρχείο της Αθηνάς Παππά)
00090
Έχοντας δει στο παρελθόν παραστάσεις με την Αθηνά Παππά και τον Κωνσταντίνο Ρόδη αλλά και συνεργασίες τους, μαζί με τον Ιωάννη Κυφωνίδη, είμαι σίγουρος ότι το Τι με κοιτάς έτσι; θα το …κοιτάμε για πολύ καιρό στη σκηνή! Αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον τη νέα τους συνεργασία λοιπόν από τον Οκτώβριο στο θέατρο Έαρ Βικτώρια.
Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *