Η νέα σειρά της Kérastase κατά της τριχόπτωσης

Από την/τον Christina Politi | 29 Ιανουαρίου 2020

Kerastase 19 - Genesis - Pot 200ml - Masque Reconstituant EC1 (BD)

Δουλειά, διασκέδαση, σπίτι, και ξανά από την αρχή. Εθίζεστε στον ρυθμό, παρασύρεστε από τον ενθουσιασμό. Κι όλο αυτό σας γεμίζει ενέργεια, μέχρι το στρες να αρχίσει να επηρεάζει τα μαλλιά σας. Κι αν στο γρήγορο ρυθμό ζωής προσθέσετε τους περιβαλλοντικούς παράγοντες και τις ορμονικές μεταβολές, τότε τα σημάδια γίνονται εμφανή. Το αποτέλεσμα; Ένα μονοπάτι από τρίχες στα ρούχα σας, στο ντους, στη βούρτσα, όπου κι αν πάτε.

Kerastase 19 - Vitaliste - Bain Hydra-Fortifiant 250ml EC1 4401

ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Σήμερα, η #1 ανησυχία των millennials σε ό,τι αφορά τα μαλλιά δεν είναι κάποιος από τους συνήθεις υπόπτους όπως η ξηρότητα ή η καταπόνηση. Είναι η τριχόπτωση. Και παρ’ όλα αυτά, αυτή τη στιγμή, τα παραδοσιακά προϊόντα κατά της τριχόπτωσης αντιπροσωπεύουν μόλις το 8% της αγοράς! Όταν οι νεαρές γυναίκες αναζητούν λύσεις, συναντούν ιατρικά προϊόντα, σχεδιασμένα κυρίως για άνδρες. Δεν υπάρχει θεραπεία για την τριχόπτωση που να λαμβάνει υπόψη τις ανάγκες των γυναικών, συνδυάζοντας την αποτελεσματικότητα με την ομορφιά. Μέχρι τώρα. Η Kérastase έρχεται να αντιμετωπίσει το ζήτημα χωρίς περιστροφές. Αυτό που θέλουν οι νεαρές γυναίκες είναι μια θεραπεία ομορφιάς, κάτι με ωραία υφή και ευχάριστο άρωμα—με άλλα λόγια, όλα όσα περιμένουν από τα προϊόντα περιποίησής τους, σε συνδυασμό με αποτελεσματική δράση ενάντια στην τριχόπτωση. Θέλουν να καταπολεμήσουν την τριχόπτωση με μια πολυτελή, εκλεπτυσμένη, ολιστική λύση που να βασίζεται στην επιστήμη. Η Kérastase αφουγκράζεται τις ανάγκες των γυναικών απαντώντας με μια σύγχρονη λύση σε ένα σύγχρονο πρόβλημα.

Δείτε αναλυτικά εδώ Genesis Release

Kerastase 19 - Genesis - Ampoule 50ml Fichier AI EC2 4501

Kerastase 19 - GENESIS - Flacon Serum Anti-chut Fortifiant - EC3 (BD) (1)

 

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *