Κοπή πίτας του Συλλόγου «Γυναίκες Χωρίς Σύνορα» Θεσσαλονίκης

Από την/τον Vasilis Papavasiliou | 10 Φεβρουαρίου 2020

 

IMG_5503Το Δ.Σ. του Συλλόγου, Άννα Ανανιάδου – Μπασκίνη, Χριστίνα Καρακασίδου, Αμαλία Μπέκια, Ελισάβετ Καμαρινού, Έφη Πεϊτσίνη (Πρόεδρος), Γιούλη Αγγέλου, Μπέρτα Οικονομίδου, Μίνα Χρηστίδου, Ειρήνη Σιδηράτου

Η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου «Γυναίκες Χωρίς Σύνορα» Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο ξενοδοχείο THE MET στη Θεσσαλονίκη.

Ο στόχος της βραδιάς ήταν αφ’ ενός να τηρηθεί το έθιμο της κοπής της πίτας και να ανταλλάξουμε ευχές για την χρονιά που διανύουμε, κορυφαία η υγεία και η αγάπη και αφ’ ετέρου για να καλύψουμε ανάγκες ιδρυμάτων, νοσοκομείων, εκκλησιών και μεμονωμένων ανθρώπων, πάντοτε σε είδος.

Η πρόεδρος του Δ.Σ. Έφη Πεϊτσίνη ευχαρίστησε τα μέλη, τις φίλες και τους δωροθέτες για την παρουσία και την υποστήριξή τους, υπογραμμίζοντας, μεταξύ άλλων ότι σε αυτούς τους τόσο δύσκολους καιρούς που διανύουμε το μήνυμα της αγάπης και της αλληλεγγύης αποκτά ιδιαίτερη σημασία, ως παράγοντας για την ενδυνάμωση της κοινωνίας μας, με αξίες φιλανθρωπίας και ανθρωπισμού.

Οι Γυναίκες Χωρίς Σύνορα Θεσσαλονίκης ιδρύθηκαν το Νοέμβριο του 2003. Στόχος τους είναι, η απάλειψη του ανθρώπινου πόνου, η προστασία των παιδιών, των γυναικείων δικαιωμάτων, του περιβάλλοντος και η καλλιέργεια οικολογικής συνείδησης, η προώθηση της πανανθρώπινης ειρήνης και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, η αλληλεγγύη στους μη αναπτυγμένους λαούς, χωρίς καμία φυλετική, θρησκευτική, πολιτική ή άλλη διάκριση.

IMG_5984Ελβίνα Κασπαριάν, Γιάννης Βασιλειάδης της ΚΥΑΝΑ

IMG_5548Λίτα Βαρσακοπούλου, Ειρήνη Σιδηράτου

IMG_5666Δέσποινα Πουρτουλίδου Βλαχοπούλου, Μαρία Αγγέλου

IMG_5735Αθηνά Κοκκινίδου Κελέσογλου, Σάντρα Δεμερτζίδου, Μαρία Δεμερτζίδου

IMG_5833

Έφη Πεϊτσίνη (Πρόεδρος του Συλλόγου), Μαίρη Πεταλωτή Δερπάνη, Χριστίνα Καρακασίδου

 

Vasilis Papavasiliou

Vasilis Papavasiliou

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, την οποία δεν αποχωρίζομαι ποτέ. Αγαπώ με πάθος το θέατρο (γι'αυτό θα μπορούσα να γίνω ηθοποιός ή σκηνοθέτης) καθώς επίσης και τον κινηματογράφο. Εκτιμώ την ευγένεια, την ειλικρίνεια και τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς στους ανθρώπους και με ενοχλεί το ψέμα, η αχαριστία, η αγνωμοσύνη και το ''δήθεν'' στις κοινωνικές συναναστροφές. Κάποτε έκανα εύκολα φιλίες, αλλά μετά από πολλές απογοητεύσεις, τις επιλέγω με περισσότερη αυστηρότητα.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *