Η Βίσση σε λάτιν ρυθμούς για το “Ξανά Μανά” κι εμείς “Ξανά Μανά” στην Άννα!

Από την/τον Christina Politi | 17 Ιανουαρίου 2016

IMG_6582

Xαμός γίνεται στο Hotel Ermou όταν ξεκινάει το sequel του “Λάμπω” ..Ξανά Μανά. Είναι σα να το ξέρεις χρόνια αυτό το “Ξανά Μανά”..και η ίδια η Άννα του είχε αδυναμία από την αρχή και η ορχήστρα της δίνει ρέστα. Και χθες το βράδυ έγινε χαμός – γενικά και με το instant  αυτό σουξέ. Η Άννα έσκισε και η παρέα μας ήταν ένα reunion ξανά μανά στην Άννα.. (Μάρα Δεσύπρη, Κώστας Μπογδάνος, Μιχάλης Πάντος, Κωσταντίνος Παναγιωτίδης, Ντάντα Ιωαννίδου και Ρεβέκκα Καμχή)

IMG_6597 IMG_6603

Το δεύτερο single από το νέο άλμπουμ της Άννας Βίσση “Συνέντευξη” έγινε video clip από τον σκηνοθέτη Βαγγέλη Καλαϊτζή και έρχεται σε λίγες ημέρες ! Σε mood Κούβας η νέα επιτυχία “Ξανά Μανά” από την Άννα Βίσση!

annavissicover

Μουσική, στίχοι: Νίκος Καρβέλας
Κυκλοφορεί από την PANIK GOLD

Μουσική: ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΒΕΛΑΣ
Στίχοι: ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΒΕΛΑΣ
Σκηνοθεσία : ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ

OFFICIAL TEASER VIDEO : https://www.youtube.com/watch?v=Xl0tunebPkg

2393e26d-58a8-4b29-af6f-fb28899ba09b

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΕΝΑ ΣΧΟΛΙ0

  1. Μιχάλης

    2016/01/17 στις 13:52

    Κουκλαρες

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *