Υδροχόος: ένα ζώδιο αλλιώτικο από τ’ άλλα

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 27 Ιανουαρίου 2019

 

aquarius-horoscope

O Yδροχόος είναι σταθερό ζώδιο του αέρα, δυναμική προσωπικότητα, ανοιχτόμυαλο, επικοινωνιακό, θέλει πάντα να πλουτίζει τις γνώσεις του και να ενημερώνεται για οτιδήποτε συμβαίνει στον κόσμο. Είναι πολύ δοτικοί, προσφέρουν τη βοήθεια τους στον κόσμο, αγαπάνε πολύ τους φίλους τους και είναι πάντα δίπλα τους και τους στηρίζουν. Θετικοί, αισιόδοξοι αλλά και πεισματάρηδες γιατί μερικές φορές κολλάνε στις ιδέες που έχουν και δύσκολα αλλάζουν γνώμη. Χειρίζονται άψογα το λόγο, σταθεροί στις απόψεις τους και αποδέχονται τα λάθη τους. Κύριο ελάττωμα τους είναι το πείσμα και η ισχυρογνωμοσύνη τους και είναι δύσκολο να προσπαθήσεις αν τους αλλάξεις τα μυαλά. Δύσκολα τον πλησιάζεις για να σου ανοιχτεί και να σου πει τις σκέψεις και τις επιθυμίες του, του αρέσει η μοναξιά και ενώ μπορεί να βρίσκεται συνέχεια με κόσμο και να συζητά, να διασκεδάζει πάντα δημιουργεί μια απόσταση από τους άλλους.

Στα οικονομικά τους δεν δένονται με υλικά αγαθά αφού είναι ολιγαρκής και δεν έχουν μεγάλες απαιτήσεις από την ζωή τους. Τους αρέσει όμως να φροντίζουν τους δικούς τους ανθρώπους και να τους προσφέρουν απλόχερα όλες τις ανέσεις.

Στα αισθηματικά τους δύσκολα δεσμεύονται γιατί τους αρέσει να είναι ελεύθεροι και ανεξάρτητοι. Όταν όμως δημιουργήσουν μια σχέση είναι πιστοί και αφοσιωμένοι στο ταίρι τους. Η ψυχική τους ηρεμία παίζει σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητά τους. Είναι ανθρωπιστές και ενδιαφέρονται για το καλό του συνόλου.

mia_farrow01

Ο Υδροχόος  στερείται οργάνωσης και πολλές φορές ξαφνιάζει με τις αποφάσεις και τις ενέργειες του. Του αρέσουν οι μεγάλες ιδέες και τα φιλόδοξα σχέδια, είναι σε θέση να τα υλοποιήσει, αλλά οι ανιαρές, καθημερινές κι επαναλαμβανόμενες λεπτομέρειες, τον κάνουν να χρονοτριβεί. Ο Υδροχόος χρειάζεται απαραιτήτως γραμματέα

Είναι προοδευτικοί και στηρίζουν νέες ιδεολογίες. Αριστεύουν ως κοινωνικοί λειτουργοί και ψυχολόγοι, αφού είναι επικοινωνιακοί και ευχάριστοι άνθρωποι. Οι Υδροχόοι τείνουν να είναι επαναστάτες, μόνο και μόνο για να περάσει το δικό τους. Το πείσμα τους άλλωστε, είναι αυτό που προκαλεί και την αποτυχία τους, θα συνεχίσουν να κάνουν κάτι με το δικό τους τρόπο, ακόμα κι αν έχει αποδειχτεί ότι είναι λάθος. Είναι πολύ έξυπνοι άνθρωποι και παρόλο που αντιλαμβάνονται το λάθος, θα συνεχίσουν να το κάνουν για να περάσει το δικό τους. Είναι πολύ σταθεροί στις απόψεις τους και πεισματάρηδες, όταν προσπαθήσει κάποιος να τους αντιμετωπίσει. Όμως, παρά το πείσμα και τις αμετακίνητες απόψεις τους, δε θα προσπαθήσουν ποτέ να επιβάλουν τις ιδέες τους στους άλλους. Έχουν απόλυτο σεβασμό στις διαφορές του κάθε ανθρώπου Ακολουθεί την πολιτική του “ζήσε και άσε τους άλλους να ζήσουν”, όπου όλοι μπορούν ελεύθερα να είναι ο εαυτός τους.

20150614_200736-841x1024

Δεν κρίνει ποτέ τους άλλους, γιατί ως ανθρώπινα όντα είναι όλοι ίσοι και δικαιούνται να έχουν τη γνώμη τους. Διαθέτει την ικανότητα του λόγου και είναι πολύ πνευματώδης. Παρατηρεί τους ανθρώπους και μαθαίνει πώς να αλληλεπιδρά μαζί τους, μέσα από την παρατήρηση. Βρίσκονται πάντα σε πνευματική διέγερση. Ορισμένες φορές σοκάρουν ή πονάνε τα λόγια τους, γιατί αδιαφορούν για τα αισθήματα των άλλων, αλλά δεν το κάνουν επίτηδες, απλά λένε τα πράγματα με το όνομά τους και οι συναισθηματισμοί δε θολώνουν τις αποφάσεις τους. Είναι πολύ αποκομμένοι από συναισθήματα. Αυτό δε σημαίνει ότι οι Υδροχόοι είναι αναίσθητοι, απλά δεν εμπιστεύονται τα συναισθήματά τους. Ως αποτέλεσμα, αν κάποιος δεν συμφωνεί με τις ιδέες τους, οι Υδροχόοι το παίρνουν προσωπικά, χωρίς βέβαια να το φέρουν σαν βάρος, αφού καθοδηγούνται πάντα από τη λογική. Ορισμένες φορές αναρωτιούνται τι είναι αυτό που τους διαφεύγει στη ζωή, επειδή δεν αισθάνονται όπως οι περισσότεροι.

5 (2)

Θέλετε να μάθετε πως είναι να βγαίνεις με γυναίκα Υδροχόο;

Η γυναίκα αυτή είναι απόλυτα ανεξάρτητη. Είναι αστεία, έξυπνη, περιπετειώδης, δεν κολλάει ποτέ και δε ζηλεύει, δεν είναι απαιτητική, ούτε και υπερβολικά συναισθηματική. Είναι απρόβλεπτη και ενθουσιάζεται εύκολα. Όλοι ταιριάζουν μαζί της και θα έχει μια καταπληκτική σχέση με όποιον διαλέξει. Από εσάς περιμένει να τη φλερτάρετε και να την πολιορκήσετε, είναι παλαιών αρχών κατά μια έννοια, αλλά να ξέρετε ότι έχει ήδη πάρει τις αποφάσεις της. Αν δεν ενδιαφέρεται τώρα, δε θα ενδιαφερθεί ποτέ. Η σχέση θα προχωρήσει αργά, επειδή δεν αφήνεται συναισθηματικά και δεν της αρέσουν οι επιδείξεις ρομαντικής στοργής. Ο άντρας που θα προσπαθήσει να κερδίσει την καρδιά της, θα πρέπει να δείξει καταρχήν σεβασμό. Η επικοινωνία είναι το κλειδί, έτσι μόνο θα εξελιχθεί η σχέση με μια γυναίκα Υδροχόο. Μόλις σας εμπιστευτεί κι έρθετε πιο κοντά, θα είναι φοβερά αφοσιωμένη και καλόκαρδη. Πάντα θα μοιάζει απόμακρη, φοβάται μη χάσει την ταυτότητά της μέσα στη σχέση, έτσι μην εκπλαγείτε αν θα φέρεται περισσότερο σαν φίλη παρά σαν ερωμένη. Μην την πιέσετε συναισθηματικά και μην προσπαθήσετε να τη δεσμεύσετε με απαιτήσεις και υποχρεώσεις, γιατί αυτό θα την κάνει να φύγει τρέχοντας. Ποτέ μη δείξετε ζήλια, αυτό θα είναι σαν το κόκκινο πανί σε ταύρο. Η γυναίκα Υδροχόος δεν μπορεί να καθηλωθεί, είναι ελεύθερη σαν πουλί. Δώστε της χώρο, σεβαστείτε την ατομική της ζωή και όλα θα είναι καλά. Αν της προσφέρετε αυτά που χρειάζεται, θα είναι απόλυτα πιστή, δε θα υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχείτε κάθε φορά που είναι κάπου μόνη της. Ταιριάζει απόλυτα με τον άντρα που του αρέσουν οι προκλήσεις και η περιπέτεια.

UNITED STATES - SEPTEMBER 09: WELCOME BACK, KOTTER - John Travolta Portrait - Pilot -, 9/9/75, John Travolta played Vinnie Barbarino, the leader and ladies' man of the Sweathogs, a class of delinquents in a Brooklyn high school., (Photo by ABC Photo Archives/ABC via Getty Images)

Θέλετε να μάθετε πως είναι να βγαίνεις με  άντρα Υδροχόο;

Αυτός ο άντρας έχει να κάνει με την πνευματική διέγερση. Μπορεί να είστε το πιο ωραίο κορίτσι στο κόσμο, αλλά αν δεν διεγείρετε το μυαλό του, δεν πρόκειται να ασχοληθεί μαζί σας. Η επικοινωνία είναι πολύ σημαντική γι’ αυτόν. Κατά βάθος, αποζητά την αγάπη, αλλά αυτό του προκαλεί εσωτερικά προβλήματα, λόγω της αδυναμίας του να κατανοήσει τα συναισθήματα. Έτσι, ο ερωτευμένος Υδροχόος συχνά μπερδεύεται στα ίδια του τα λόγια, να είσαστε υπομονετική μαζί του και μην του κρατάτε κακία, γιατί κατά βάθος περνάει καλά. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ο Υδροχόος ερωτεύεται εύκολα, αλλά εξίσου εύκολα μπορεί να χάσει το ερωτικό του ενδιαφέρον. Θα πρέπει να είστε σε θέση να προσαρμοστείτε, δε θα αλλάξει για κανέναν κι απαιτεί σεβασμό και κατανόηση, όσο εκκεντρικά κι αν είναι τα ιδανικά του. Χρειάζεται ενθάρρυνση και ένα σύντροφο που θα μοιραστεί μαζί του τις περιπέτειες της ζωής, όχι κάποιον που θα κάθεται στον καναπέ και θα βλέπει τηλεόραση. Μην τον πιέζετε συναισθηματικά και μην τον καθηλώσετε με απαιτήσεις και υποχρεώσεις, γιατί θα φύγει τρέχοντας. Μη δείχνετε ποτέ ζήλια γιατί είναι κάτι που απεχθάνεται. Δεν μπορείτε να δέσετε έναν άντρα σαν αυτόν. Αν του δώσετε αυτά που θέλει, θα είναι ολοκληρωτικά πιστός σε εσάς. Δώστε του τον αέρα που χρειάζεται, σεβαστείτε την ιδιωτική του ζωή και όλα θα πάνε καλά. Ο άντρας Υδροχόος είναι ιδανικός για τη γυναίκα που ζητάει πρόκληση και περιπέτεια στη ζωή της.

Paul Newman6

Πώς να σαγηνεύσετε έναν Υδροχόο

Το κλειδί είναι η επικοινωνία. Θα πρέπει να μπορείτε να διεγείρετε το μυαλό τους, εμπλακείτε σε μια φιλική και πνευματώδη λεκτική διαμάχη, αλλά μην περιμένετε να βγάλετε συμπεράσματα, γιατί δεν είναι αυτός ο στόχος. Λατρεύουν αυτού του είδους την εγκεφαλική άσκηση. Αν δεν μπορείτε να ακολουθήσετε τους πνευματικούς και αντισυμβατικούς τρόπους ζωής ενός Υδροχόου, καλύτερα να ψάξετε για κάτι άλλο. Ο Υδροχόος χρειάζεται να συμβαδίζει επικοινωνιακά περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Να κρατάτε μια ποικιλία στα ραντεβού σας, σκεφτείτε ενδιαφέροντα πράγματα να κάνετε, όπως μια επίσκεψη σε ένα ζωολογικό πάρκο, αλλά, ακόμα κι αν δεν μπορείτε να σκεφτείτε κάτι τελείως τρελό, αφεθείτε πάνω του. Αλλά μην εκπλαγείτε, αν το πρόγραμμά σας αλλάξει κάπου στη μέση, θα πρέπει να είσαστε ευέλικτοι όπως εκείνος. Δεν συμπαθεί τους γκρινιάρηδες ή τους ανθρώπους που παραπονιούνται συνέχεια, γι’ αυτό καλό θα είναι να έχετε μια θετική στάση και όλα θα είναι καλά.

Farrah Fawcett

Το Σεξ με Υδροχόο:

Ο Υδροχόος έχει την ικανότητα να προσεγγίζει το σεξ με πολύ φαντασία. Του αρέσει η δημιουργικότητα και η καινοτομία, θέλει πάθος και δεν είναι λάτρης του συναισθηματικού σεξ. Το να κάνεις σεξ με έναν Υδροχόο είναι διασκεδαστικό, θα γελάσετε και θα κάνετε ανόητα πράγματα, είναι ένα ευχάριστο παιχνίδι ανάμεσα στο ζευγάρι. Τα πάντα ταιριάζουν σε έναν Υδροχόο, του αρέσουν οι αυθόρμητες και οι γρήγορες συνευρέσεις.

image

ΠΗΓΕΣ 1

 

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΕΝΑ ΣΧΟΛΙ0

  1. Flashdanced

    2019/01/25 στις 21:50

    Ναι! Ζήσε κι άσε τους άλλους να ζήσουν!

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *