H Γεωργία Μάνου απαντά σε 10 + 1 ερωτήσεις

Από την/τον Vasilis Papavasiliou | 10 Φεβρουαρίου 2020

ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΑΝΟΥ (4)

Θα μπορούσε αναφανδόν να ήταν ένα διάσημο και ακριβοπληρωμένο φωτομοντέλο σε παγκόσμιας εμβέλειας περιοδικά μόδας ή σε editorial σχεδιαστών  επώνυμων οίκων  λόγω του πανέμορφου προσώπου της και της καλοσχηματισμένης σιλουέτας της αλλά προτίμησε να ακολουθήσει επαγγελματικά το δρόμο που της έλεγε η καρδιά της αφιερώνοντας πολύ χρόνο σπουδών σε αυτό. Και εξακολουθεί ακόμη. Έχει εντρυφήσει στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική ( Bachelor), στο Marketing ( Diploma ), στην Ανωτάτη Ηγεσία και στις Διαπραγματεύσεις( Diploma), στην Οργανωσιακή Ψυχολογία( Diploma) και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων(Master). Μιλά Αγγλικά, Γαλλικά και Ρωσικά.  Γι’ αυτό η λαμπερή, Γεωργία Μάνου, παρά το νεαρό της ηλικίας της, εργάζεται ως Account Manager στη μεγάλη τεχνική εταιρεία ‘’ Έναυση’’, χάρις στις πολυεπίπεδες και άρτιες γνώσεις της.

Στην κοινωνική της ζωή, είναι καλοσυνάτη, διακριτική, σεμνή, με ήθος και αξιοπρέπεια αλλά και ένας πολύ χαρούμενος άνθρωπος! Διακρίνεται για τη σωστή χρήση της ελληνικής γλώσσας  αλλά και το προσεγμένο και στιλάτο της ντύσιμο. Όλα αυτά συνάδουν τόσο με την ανατροφή της όσο και με το χαρακτήρα της. Απεχθάνεται τους ανθρώπους- και πολύ καλά κάνει, συμφωνώ απόλυτα μαζί της- που είναι αγενείς, διπρόσωποι και ζηλόφθονοι, ενώ αντίθετα εκτιμά τη διακριτικότητα, την καλοσύνη και την ανιδιοτέλεια. Τον ελεύθερο χρόνο της, προτιμά να τον περνά ποιοτικά με τα αγαπημένα της πρόσωπα, κάνοντας μαζί τους κοντινές εξορμήσεις, παρακολουθώντας θεατρικές παραστάσεις ή πίνοντας ένα ποτήρι κρασί με θέα τη θάλασσα συζητώντας ατέρμονα, χωρίς ατζέντα. Η ρομαντική Γεωργία Μάνου απάντησε στις γνωστές 10+1 ερωτήσεις μου χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος!

ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΑΝΟΥ (5)

-Ως Account Manager της εταιρείας ‘’ Έναυση ‘’ που ασχολείται με παροχή τεχνικών υπηρεσιών σε ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, βιομηχανίες και εμπορικά κέντρα, μίλησε μου για τις αρμοδιότητες σου.

Ως Account Manager στην εταιρεία “Έναυση” διαχειρίζομαι τεχνικά έργα και projects που αφορούν γνωστές βιομηχανίες και μεγάλες εταιρείες δημόσιου και ιδιωτικού τομέα της χώρας μας. Αυτά τα έργα εκτείνονται από τον Έβρο έως το Ιόνιο και από την Μακεδονία έως τις Κυκλάδες. Στα πλαίσια της δουλειάς μου, διαχειρίζομαι όλο τον κύκλου ζωής ενός έργου, από την οργάνωση της κάλυψης των τεχνικών αναγκών των πελατών, την άμεση εξυπηρέτηση και τις καλύτερες δυνατές εξατομικευμένες προτάσεις επί του project, έως την πιστοποίηση και κοστολόγηση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Η φιλοσοφία της Εταιρείας και η δική μου, είναι να σχεδιάζονται και να παρέχονται υπηρεσίες υψηλού επιπέδου προς τους πελάτες με διασφάλιση ποιότητας σύμφωνα με τις πιστοποιήσεις ISO που διαθέτουμε. Είναι μια δουλειά που την αγάπησα από την πρώτη στιγμή και ανυπομονώ να την εξελίξω όσο γίνεται περισσότερο!

1) Δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς…

Όνειρα! Χωρίς αυτά είναι πολύ λεπτή η γραμμή από το να χαθεί το νόημα της ζωής μας.

2) Πού ξοδεύεις τα χρήματά σου;

Αφενός σε ταξίδια, γιατί ως γνωστόν είναι τα μοναδικά χρήματα που ξοδεύουμε και μας κάνουν “πλουσιότερους” και αφετέρου σε σπουδές καθώς πιστεύω, ότι δεν πρέπει να σταματάμε να εξελίσσουμε τις γνώσεις μας και τους τομείς της επαγγελματικής μας δραστηριότητας.

3) Ποια είναι η χειρότερη συνήθειά σου;

Ότι είμαι καλοπροαίρετη ακόμη και με ανθρώπους που είναι κακοπροαίρετοι.

4) Ποια είναι η συνήθεια που απεχθάνεσαι στους άλλους;

Η υποκρισία, δηλαδή να μην εμφανίζουν τον πραγματικό τους εαυτό… είναι ταυτόχρονα τοξικό και λυπηρό.

ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΑΝΟΥ (1)

5) Ποια είναι η καλύτερη συμβουλή που σου έχουν δώσει;

Αισθάνομαι τυχερή γιατί αμέσως μου έρχονται στο μυαλό αρκετές αξιόλογες συμβουλές που μου έχουν δώσει. Όμως αυτές που ξεχωρίζω και μου φάνηκαν περισσότερο χρήσιμες είναι οι εξής δύο.

– Μην μπεις ποτέ στη διαδικασία να ασχοληθείς με το τι κάνουν οι υπόλοιποι.

– Εάν δεν σου αρέσει κάτι, άλλαξε το. Εάν δεν μπορείς να το αλλάξεις, τότε άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο το βλέπεις!

6) Ποια θεωρείς την πιο υπερεκτιμημένη αρετή;

Ξεκάθαρα την πραότητα, καθώς προσδίδει ψυχραιμία στις δυσκολίες και επιτρέπει την αποφυγή αρνητικών συναισθημάτων στις αποφάσεις.

7) Τι κάνεις για να χαλαρώσεις;

Βλέπω ταινίες παλιού κλασσικού κινηματογράφου.

8) Τι θα άλλαζες στη Θεσσαλονίκη;

Με την πρώτη σκέψη, τίποτα! Με την δεύτερη σκέψη, θα ήθελα η θάλασσα να ήταν πιο καθαρή και η νοοτροπία του κόσμου ως προς την καθαριότητα πιο “ευρωπαϊκή”.

9) Ποιο είναι το motto σου στη ζωή;

Δούλεψε σαν να μην χρειάζεσαι τα χρήματα,

Αγάπησε σαν να μην έχεις πληγωθεί ποτέ,

Χόρεψε σαν να μην σε βλέπει κανείς!

10) Τρία πράγματα που σε κάνουν ευτυχισμένη

Οι καθημερινές απλές καλές πράξεις ακόμη και σε ανθρώπους που δεν γνωρίζω οι οποίες χαρίζουν στη στιγμή αμφίδρομα χαμόγελα, τα ταξίδια με καλή παρέα και φυσικά οι αγαπημένοι μου!

ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΑΝΟΥ (3)

Vasilis Papavasiliou

Vasilis Papavasiliou

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, την οποία δεν αποχωρίζομαι ποτέ. Αγαπώ με πάθος το θέατρο (γι'αυτό θα μπορούσα να γίνω ηθοποιός ή σκηνοθέτης) καθώς επίσης και τον κινηματογράφο. Εκτιμώ την ευγένεια, την ειλικρίνεια και τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς στους ανθρώπους και με ενοχλεί το ψέμα, η αχαριστία, η αγνωμοσύνη και το ''δήθεν'' στις κοινωνικές συναναστροφές. Κάποτε έκανα εύκολα φιλίες, αλλά μετά από πολλές απογοητεύσεις, τις επιλέγω με περισσότερη αυστηρότητα.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *