Η Mini Βελμάρ γιόρτασε τα 60στα γενέθλια της!

Από την/τον Vasilis Papavasiliou | 14 Ιανουαρίου 2020

1

Βασίλης Παπαβασιλείου,  Λίνα Κανάκη,  Δώρα Αντωνίου Υπεύθυνη Marketing της MINI Βελμάρ,  Μάγδα Μαυρίδου Αρχιτέκτων,  Μένια Ιωαννίδου Fashion Blogger.
Το 1959, ο Άλεκ Ισιγόνης δημιούργησε ένα διαχρονικό σύμβολο του στιλ που αποτύπωνε το πνεύμα μιας γενιάς. Έξυπνο, γοητευτικό και χαρισματικό, το πρώτο Mini δεν έμοιαζε με κανένα άλλο αυτοκίνητο της εποχής. Εξήντα χρόνια μετά η ΜΙΝΙ εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή της εμβληματικής σχεδίασης και της διασκεδαστικής οδηγικής αίσθησης, προσφέροντας αυτοκίνητα ιδανικά για κάθε ανάγκη μετακίνησης.
Στις 12 Δεκεμβρίου η ΜΙΝΙ Βελμάρ γιόρτασε τα 60 χρόνια της ΜΙΝΙ με φίλους της μάρκας σε μια πολύ πετυχημένη και εντυπωσιακή εκδήλωση στον υπέροχο χώρο του Boheme.
Η οικογένεια ΜΙΝΙ μαζί με εκπρόσωπους του επιχειρηματικού, δημοσιογραφικού και Lifestyle κόσμου της Θεσσαλονίκης, ήταν οι πρωταγωνιστές και οι παράγοντες της επιτυχίας της βραδιάς.

2
Το ζεύγος Σεργκέι Μιχαηλίδη της εταιρίας Μιχαηλίδης Ενεργειακή.

3
3Αλέξης Παπαδημητρίου Ερευνητής Πληροφορικής,  Γιώργος Θεολόγης Υπευθυνος της ΜΙΝΙ Βελμάρ,  Μαρίνος Καρτέρης Μηχανολόγος Μηχανικός

4
Δήμητρα Μπίκου Head of MINI Marketing, Μάνος Δρακωτός Επικεφαλής της μάρκας ΜΙΝΙ στην Ελλάδα, Αντώνης Γιαντσακλίδης, Πωλητής της BMW Βελμάρ

MED_9732
Στέλιος Δάτσικας, Brand Manager της BMW & MINI Βελμάρ, Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας

6
Γιάννης Δούφος της Logismos AE μετά της συζύγου του, Στέλιος Δάτσικας Brand Manager της BMW & MINI Βελμάρ.

Vasilis Papavasiliou

Vasilis Papavasiliou

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, την οποία δεν αποχωρίζομαι ποτέ. Αγαπώ με πάθος το θέατρο (γι'αυτό θα μπορούσα να γίνω ηθοποιός ή σκηνοθέτης) καθώς επίσης και τον κινηματογράφο. Εκτιμώ την ευγένεια, την ειλικρίνεια και τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς στους ανθρώπους και με ενοχλεί το ψέμα, η αχαριστία, η αγνωμοσύνη και το ''δήθεν'' στις κοινωνικές συναναστροφές. Κάποτε έκανα εύκολα φιλίες, αλλά μετά από πολλές απογοητεύσεις, τις επιλέγω με περισσότερη αυστηρότητα.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *