Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι
Oscar Wilde

20 °c
Athens
14 - Απρ - 2024

Mπάνιο: 5 συνήθειες που μολύνουν το πρόσωπο και το σώμα σου

1k
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
11.7k
ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΣχετικάΆρθρα

Το μπάνιο είναι η ιεροτελεστία της απόλυτης χαλάρωσης και το οφείλεις στον εαυτό σου να είναι τέλειο για να απολαύσεις τη μέγιστη εμπειρία! Ωστόσο, ο χρόνος δεν είναι φίλος μας τις περισσότερες φορές -μεταξύ μας, σχεδόν ποτέ-, με αποτέλεσμα στο μπάνιο να κάνεις πολλά λάθη που κοστίζουν τόσο στην επιδερμίδα του προσώπου και του σώματός σου, όσο και στην ευρύτερη υγιεινή του μπάνιου.

Ποια όμως είναι αυτά τα λάθη;

  1. Μην στριμώχνεις την οδοντόβουρτσα σου στο ποτηράκι μαζί με τις υπόλοιπες. Ακόμα και να έχει προστατευτικό καπάκι, τα νερά και τα βακτήρια από μένουν πάνω του με αποτέλεσμα να υπάρχουν και στην οδοντόβουρτσα σου.
  2. Δεν πλένεις συχνά την κουρτίνα του μπάνιου σου. Σκέψου πως όσο κάνεις μπάνιο, τα νερά, τα σαπούνια αλλά και τα βακτήρια που διώχνεις με το σφουγγάρι σου παραμένουν στα νερά που συσσωρεύονται στην κουρτίνα δημιουργώντας στρώματα βρωμιάς. Αν η κουρτίνα σου είναι λεπτή στο ύφασμα -όπως οι περισσότερες- τότε σε ένα γρήγορα πρόγραμμα στο πλυντήριο με μπόλικο σαπούνι and you’re done!
  3. Πρόσεξε που ακουμπάς το σαπούνι σου. Αν έχεις πιατάκι ή θήκη τότε φρόντισε να την καθαρίζεις σχολαστικά ώστε να μην γεμίζει βακτήρια και περιττά νερά κάθε φορά που το χρησιμοποιείς.
  4. Πλύνε συχνά τις πετσέτες σου. Το ίδιο ισχύει για σώμα και πρόσωπο και fun fact όσο κι αν δεν θες να το πιστέψεις, στις …. Η συνέχεια στο yourtipster.gr

Σχόλια για αυτό το άρθρο

Κλείστε διακόπες με σκάφος απο την BednBlue.com και λάβετε έκπτωση χρησιμοποιώντας το κούπονι: cosmopoliti

BedNBlue