Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Μαρίνα Σάττι «Για την υγεία των κοριτσιών μας»

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 28 Σεπτεμβρίου 2018

ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΟΡΕΣ-ΦΩΝΕΣ
Μια ξεχωριστή βραδιά με τον Διονύση Σαββόπουλο, την Μαρίνα Σάττι με τις fonέs, τις chόrεs και τους Αλκμάν, διοργάνωσε η μη κερδοσκοπική εταιρία “Γυναίκες στην Ογκολογία”  στο Ηρώδειο, για τη στήριξη των γυναικών με καρκίνο.

ΔΙΟΝ. ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ
Ο Διονύσης Σαββόπουλος έφτιαξε μια μουσική παράσταση ενώνοντας δύο καινούριες μουσικές δυνάμεις, την Μαρίνα Σάττι – με τις Fonés και τις Chόres – και τους Αλκμάν, προσφέροντας ένα υποβλητικό θέαμα στους χιλιάδες θεατές που το παρακολούθησαν.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑ-ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ
Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για το έργο των Γυναικών στην Ογκολογία, που μάχονται τα τελευταία χρόνια να φέρουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας τη σημασία ανάπτυξης μιας κουλτούρας πρόληψης, αλλά και τη δυνατότητα πρόσβασης σε σύγχρονα μέσα προληπτικού ελέγχου για κάθε γυναίκα στη χώρα μας.

ELENA LINARDOU_ATHINA XRISTOPOULOU_SIA KOSIONI_AMANTA PSIRI ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑ-ΣΑΤΤΙ 1 ZENIA SARIDAKI_ATHINA XRISTOPOULOU_ELENA LINARDOU_LINA NIKOLAKOPOULOU_ELENI GALANI_AMANTA PSIRI ELENA LINARDOU_ZENIA SARIDAKI_ELENI GALANI_AMANTA PSIRI_ATHINA XRISTOPOULOU

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *