Πρόσωπα να δουν τα μάτια σας

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 13 Φεβρουαρίου 2020
Προηγούμενη σελίδα1 από 14Επόμενη σελίδα

1 (1)

Η Τόνια Σωτηροπούλου πρωταγωνιστεί στην εκπληκτική ταινία μικρού μήκους του TravelStaytion.com

Το TravelStaytion.com είναι μια πλατφόρμα online κρατήσεων που εδρεύει στο Λονδίνο και παρέχει 85.000 premium διαμερίσματα και βίλες σε περισσότερους από 650 προορισμούς παγκοσμίως. Το TravelStaytion πιστοποιεί και συνεργάζεται με τους διαχειριστές ακινήτων και τους μεμονωμένους ιδιοκτήτες που πληρούν τα υψηλά πρότυπα ποιότητας και υπηρεσίες.

Με μία ταινία μικρού μήκους, το TravelStaytion.com προσεγγίζει το vibe του Λονδίνου και την εκπληκτική τοπική αίσθηση. Αυτή η σύντομη ταινία έχει μαγνητοσκοπηθεί για τις ανάγκες του επανασχεδιασμένου ιστοτόπου της Travelstaytion.com με κεντρικό πρόσωπο την παγκοσμίως γνωστή ηθοποιό Τόνια Σωτηροπούλου.

Tο αίσθημα της απόδρασης και ο προορισμός του Λονδίνου είναι ο κεντρικός άξονας στον οποίο κινήθηκε ο βιντεογράφος. Ο τίτλος του είναι: To Capture the Moment, To create a Memory…

Youtube Link: https://www.youtube.com/watch?v=Qkc91CF_mPw

2 (1)

Παρακολουθήστε την εκπληκτική ταινία μικρού μήκους και ταξιδεύετε στο vibe του Λονδίνου και την εκπληκτική τοπική αίσθηση όπου το TravelStaytion έχει σχεδιαστεί για να παρέχει. Αξίζει να σημειωθεί ότι το TravelStaytion.com ιδρύθηκε από Έλληνες και έχει έντονη δραστηριότητα στο Λονδίνο και την Ελλάδα.

Προηγούμενη σελίδα1 από 14Επόμενη σελίδα
Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *