Παρουσίαση του βιβλίου για παιδιά “Πέρσες του Αισχύλου” από τον Κώστα Χατζηεμμανουήλ

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 16 Φεβρουαρίου 2020

86723439_3222279541120063_2986038139522383872_o

Στο βιβλιοπωλείο «Ιανός» παρουσιάστηκε το βιβλίο του Κώστα Χατζηεμμανουήλ «Πέρσες του Αισχύλου» για παιδιά, που κυκλοφορεί από την «Ελληνοεκδοτική». Για το βιβλίο μίλησαν  οι σκηνοθέτες Ρέινα Εσκενάζυ και Σωτήρης Χατζάκης,  η θεατρολόγος  Μαρία Μαρή, ενώ την εκδήλωση συντόνισε ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Μηνάς Βιντιάδης.

i2

Αποσπάσματα από το βιβλίο, διάβασαν οι ηθοποιοί Λεωνίδας Κακούρης και Βάνα Πεφάνη, ενώ μαθητές του 1ου Γυμνασίου Πεύκης   ‘’ζωντάνεψαν’’ επί σκηνής τους ήρωες του Αισχύλου.Στο πιάνο η Βάγια Νάσση.

i0 i3 i4 i1 i5

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *