H Ray-Ban με αυθεντικούς συνταγογραφούμενους φακούς σε σκελετούς γυαλιών

Από την/τον Christina Politi | 17 Απριλίου 2018

14.RB_REVISION_RX6589

Για πρώτη φορά η Ray-Ban προσφέρει πραγματικά αυθεντικούς συνταγογραφούμενους φακούς σε σκελετούς γυαλιών, κατασκευασμένους αποκλειστικά για εσάς. Από τη δημιουργία του Aviator πριν από ογδόντα χρόνια, η Ray-Ban επανεξετάζει συνεχώς τα διαχρονικά προϊόντα της. Βλέποντας τη ζωή από διαφορετική οπτική γωνία χάρη στη νέα τεχνολογία, παρουσιάζει διαρκώς νέες τάσεις της μόδας με «αιχμηρά» σχέδια.

10.RB_REVISION_Creative Product Shot_Clubmaster + Marshall
Με το Ray-Ban ReVision, δύο κόσμοι συναντώνται για πρώτη φορά. Γυαλιά με συνταγογραφούμενους φακούς κατασκευασμένους αποκλειστικά για εσάς. Παράγονται για να καλύψουν τις μοναδικές οπτικές ανάγκες και το στυλ του πελάτη και είναι αυθεντικά Ray-Ban.

9.RB_REVISION_Creative Product Shot_Aviator+Oval
Κατασκευασμένο για εσάς

Επαναστατούμε ενάντια στον παραδοσιακό τρόπο που αντιλαμβάνεται ο κόσμος τους συνταγογραφούμενους φακούς. Οι δεκαετίες εμπειρίας που διαθέτουμε στην κατασκευή φακών σημαίνει ότι έχουμε τελειοποιήσει τη διαδικασία τοποθέτησης, έτσι ώστε κάθε φακός να κόβεται για να ταιριάζει τέλεια στο πλαίσιό του. Κάθε ζευγάρι είναι εξ’ ολοκλήρου παραγωγή της Ray-Ban, ειδικά σχεδιασμένο για σας με την ακριβή συνταγή που χρειάζεστε και τοποθετημένο στο σκελετό που σας ταιριάζει. Έτσι αποκτάτε την όραση που χρειάζεστε με το στυλ που αγαπάτε. Η Ray-Ban παντρεύει την τέλεια όραση, τους φακούς και το σκελετό που εσείς θέλετε δημιουργώντας το δικό σας αυθεντικό ζευγάρι Ray-Ban.

Με High Definition Vision χάρη στην Τεχνολογία Ψηφιακής Διαμόρφωσης Επιφάνειας (DST) εξασφαλίζεται καλύτερη όραση. Αυτή η πρωτοποριακή διαδικασία μάς έχει επιτρέψει να δημιουργήσουμε πιστοποιημένους φακούς υψηλής ποιότητας που έχουν κατασκευαστεί σύμφωνα με συγκεκριμένες απαιτήσεις διόρθωσης της όρασης, παρέχοντας υψηλότερης ευκρίνειας όραση και ανακούφιση στα καταπονημένα μάτια.

12.RB_REVISION_Creative Product Shot_Marshall

Συνταγογραφούμενοι φακοί οράσεως σε σκελετούς – στιλ χωρίς συμβιβασμούς
Από το Clubmaster, εμπνευσμένο από τη δεκαετία του ’50, μέχρι τα πιο πρωτοποριακά σχέδιά μας, κάθε μοντέλο είναι πλήρως προσαρμόσιμο στις οπτικές ανάγκες του εκάστοτε χρήστη. Χωρίς συμβιβασμό – ακριβώς το στυλ που αγαπάτε, με το χρώμα του φακού και την κλίση, ώστε να μπορείτε να ενσωματώσετε τους οπτικούς φακούς απρόσκοπτα στο προσωπικό σας στυλ. Με χρώματα που κυμαίνονται από το κλασσικό G-15, καθρέφτες και ντεγκραντέ, κάθε ζευγάρι Ray-Ban συνταγογραφούμενων φακών είναι απόλυτα πιστό στον αρχικό σχεδιασμό.

4.RB_REVISION_0RB3716__186_R5


Στα παρασκήνια της καμπάνιας

Με την καμπάνια Ray-Ban ReVision, γιορτάζουμε τη μουσική μας κληρονομιά με μια σειρά video και εικόνων από δύο τοποθεσίες.

Ακολουθούμε έναν νεαρό παραγωγό και έναν μουσικό καθώς δημιουργούν και καταγράφουν ένα κομμάτι, που σας μεταφέρει από το εσωτερικό ενός στούντιο ηχογράφησης στα  ιλιγγιώδη ύψη μιας ταράτσας του Λονδίνου.

Αποκαλύπτοντάς την τεχνολογία πίσω από τους νέους συνταγογραφούμενους φακούς Ray-Ban, τα γραφικά CGI προβάλλουν τη διαδικασία παραγωγής μπροστά στα μάτια σας. Κάθε γραφικό σκίτσο αντικατοπτρίζει τη δημιουργία βήμα προς βήμα.

Όπως και στο εργοστάσιο Ray-Ban, τα γραφικά ξεκινούν με την κοπή του ακατέργαστου φακού ακριβώς για να ταιριάζει με τους διαχρονικούς σκελετούς. Στη συνέχεια, ο φρεσκοκομμένος φακός επεξεργάζεται με υψηλή τεχνολογία ψηφιακής επεξεργασίας επιφάνειας για να προσφέρει τέλεια όραση σε όλα τα σημεία του φακού – όραση υψηλής ευκρίνειας.

Έπειτα, το μπλε φίλτρο ενισχύει τους συνταγογραφούμενους φακούς μειώνοντας την έκθεση σε επιβλαβές μπλε φως από ψηφιακές συσκευές, ενώ για τα συνταγογραφούμενα γυαλιά ηλίου, η προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία που ανακάλυψε η Ray-Ban πριν από όλα αυτά τα χρόνια, προστατεύει τα μάτια από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Τέλος, εφαρμόζεται η εικονική υπογραφή σήματος Ray-Ban.

2.RB_REVISION_0RX6589__2500
Στην καμπάνια ReVision υπάρχουν τέσσερα προϊόντα:

Aviator Gaze Semi-Rimless Prescription  – 0RX6589
Το κλασικό Aviator επαναπροσδιορίζεται με ένα ολοκαίνουργιο στυλ – nylor μεταλλικός σκελετός με ‘κρεμαστούς’ συνταγογραφούμενους φακούς. Μια νέα έκδοση του διαχρονικού αυτού στιλ.

3.RB_REVISION_0RX3547V__2500
Oval Clear Prescription – 0RX3547V
Μοντέρνος οβάλ σκελετός με καθαρούς συνταγογραφούμενους φακούς. Το συγκεκριμένο μοντέλο κατασκευάζεται στα μέτρα του πελάτη.

4.RB_REVISION_0RB3716__186_R5
Clubmaster Sunglasses Prescription – 0RB3716
Το διαχρονικό  στυλ Clubmaster της δεκαετίας του ’50 σε μια μοντέρνα εκδοχή. Ένα κλασικό ανανεωμένο μοντέλο με ματ μαύρα μεταλλικά πλαίσια και σκούρους μπλε φακούς ηλίου.

5.RB_REVISION_0RB3648__001
Marshal Sunglasses Prescription – 0RB3648
Οι νέοι σκελετοί Marshal με τολμηρή διπλή γέφυρα σε εξαγωνο σκελετό,
στον οποίο ταιριάζουν συνταγογραφούμενοι φακοί ηλίου. Σχεδιασμένο για τους τολμηρούς.

www.ray-ban.com

9.RB_REVISION_Creative Product Shot_Aviator+Oval
Σχετικά με το Luxottica Group S.p.A.

Η Luxottica κατέχει ηγετική θέση στο σχεδιασμό, την κατασκευή και τη διανομή μοδάτων, πολυτελών και αθλητικών γυαλιών. Το χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνει μάρκες  όπως Ray-Ban, Oakley, Vogue Eyewear, Persol, Oliver Peoples και Alain Mikli, καθώς επίσης και licensed brands όπως Giorgio Armani, Burberry, Bulgari, Chanel, Coach, Dolce & Gabbana,  Ferrari,  Michael Kors, Prada,  Ralph Lauren,  Tiffany & Co.,  Valentino και  Versace. Το παγκόσμιο δίκτυο διανομής χονδρικής του Ομίλου καλύπτει περισσότερες από 150 χώρες και συμπληρώνεται από ένα εκτεταμένο δίκτυο λιανικής πώλησης περίπου 9.000 καταστημάτων, με το LensCrafters και το Pearle Vision στη Βόρεια Αμερική, OPSM και LensCrafters στην Ασία-Ειρηνικό, GMO και OTICAS CAROL στη Λατινική Αμερική, Salmoiraghi & Viganò στην Ιταλία και Sunglass Hut παγκοσμίως. Το 2016, με περισσότερους από τους 80.000 υπαλλήλους, η Luxottica παρουσίασε καθαρές πωλήσεις άνω των 9 δισ. ευρώ.

Πρόσθετες πληροφορίες για τον Όμιλο διατίθενται στη διεύθυνση www.luxottica.com

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *