Η Ρένα Βουτσινά “έφυγε” να συναντήσει στον παράδεισο τον αγαπημένο της Βάσο Αδριανό…

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 9 Μαρτίου 2019

72

Η Ρένα Βουτσινά για επτά χρόνια, από το 1974 μέχρι το 1981, “έμπαινε” κάθε εβδομάδα στα σπίτια, μέσα από το σίριαλ-ποταμός της ΥΕΝΕΔ Μεθοριακός Σταθμός. Ήταν η Γαρουφαλιά που αγαπούσε τον γεωπόνο Αλέξη, χωρίς εκείνος να έχει αντιληφθεί την αγάπη της. Αλέξης ήταν ο αξέχαστος Βάσος Αδριανός, που αγαπήθηκε πολύ από ο κοινό της εποχής -όπως και η Γαρουφαλιά- και ο ρόλος αυτός σημάδεψε και τη ζωή και την καριέρα του.

Η Ρένα Βουτσινά, μπορεί στο σίριαλ να περίμενε επτά χρόνια μέχρι να παντρευτεί τον Αλέξη, στην πραγματικότητα όμως η Ρένα και ο Βάσος ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια που η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον ερχομό της κόρης τους Ναστάζια, το 1981.

Εκτός από το σίριαλ Μεθοριακός Σταθμός, η Ρένα Βουτσινά έπαιζε ταυτόχρονα και σε μια ακόμη μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία, το Εκείνες κι εγώ, δίπλα στον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Για δύο χρόνια -1976, 1977- ήταν η Δεβόρα, η μαύρη οικονόμος του  Λάμπρου (στο ριμέικ με τον Γιάννη Μπέζο έγινε Ζάχος) Δόγγανου, ρόλος που έκανε την Ρένα Βουτσινά σούπερ σταρ, αφού ήταν τελείως διαφορετικός από την Γαρουφαλιά. Το γεγονός ότι ήταν βαμμένη μαύρη για το ρόλο, ήταν ένα θετικό στοιχείο της προσωπικής της επιτυχίας.

Η Ρένα Βουτσινά έπαιξε και σε ελληνικές ταινίες σε μικρούς ρόλους, ενώ η πιο σημαντική της κινηματογραφική εμφάνισή της ήταν στο 1980 στην κωμωδία Υποψήφιοι βουλευτές και βουλευτίνες, ως μελαμψή Ντόροθι, ρόλος επηρεασμένος από την Δεβόρα του Εκείνες κι εγώ. Το 1986 έκανε ένα γκεστ στη σειρά Ορκιστείτε Παρακαλώ κι έκτοτε συμμετείχε σε λίγες δουλειές στο θέατρο. Αφοσιώθηκε στην οικογένειά της, στο μεγάλωμα της κόρης τους και στην αγάπη της για τον Βάσο Αδριανό.

Δεκέμβριος του 1999, το αγαπημένο ζευγάρι, ξαναβγήκε στην επικαιρότητα, λόγω της θανατηφόρας πτώσης του Βάσου Αδριανού από τη βεράντα του σπιτιού του, ενώ μέσα βρισκόταν η σύζυγος και η κόρη τους. Από τότε η Ρένα Βουτσινά δεν εμφανίστηκε ποτέ δημόσια και δεν υπήρξαν πληροφορίες για τη ζωή της. Χθες, μετά από μια εβδομάδα παραμονής στην εντατική από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο, η Γαρουφαλιά “έφυγε” από τη ζωή να συναντήσει στον παράδεισο τον Αλέξη της... Η Ρένα και ο Βάσος, μετά από 20 χρόνια χωρισμού, είναι και πάλι μαζί στην αιωνιότητα για πάντα…

321

Ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές…

00

Μεθοριακός Σταθμός

02

Βάσος και Ρένα είναι πλέον για πάντα μαζί…

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *