Οι Θερμαϊδες περπάτησαν στο κόκκινο χαλί για φιλανθρωπικό σκοπό!

Από την/τον Vasilis Papavasiliou | 17 Νοεμβρίου 2018

 

1Μία αστραφτερή  βραδιά με θέμα τα βραβεία των κινηματογραφικών Όσκαρ του Χόλιγουντ διοργάνωσαν οι ακάματες Θερμαίδες , η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Για το λόγο αυτό φόρεσαν φινετσάτες τουαλέτες και περπάτησαν σε ένα τεράστιο κόκκινο χαλί που δημιουργήθηκε για την εκδήλωση και σε μία χλιδάτη -από τις πιο υπέροχες διακοσμήσεις- που επιμελήθηκε ο Παναγιώτης Αδαμίδης , η οποία θύμιζε τις δεξιώσεις του Χόλιγουντ, δημιούργησαν μία μαγική βραδιά. Οικοδεσπότης  ο Λάκης Γαβαλάς και στην πίστα μέχρι πρωϊας με κεφάτη διάθεση η Φωτεινή Δάρρα. Τα έσοδα διατέθηκαν- με τη συγχρηματοδότηση του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής του ΣΒΒΕ, πρόεδρος της είναι ο Νίκος Πέντζος- για την αγορά ηλεκτροεγκεφαλογράφου για τη διάγνωση νευρολογικής φύσεως διαταραχών σε παιδιά και εφήβους του παιδονευρολογικού τμήματος και του εργαστηρίου Νευροφυσιολογίας της Α’ παιδιατρικής κλινικής του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου.

2 Φωτεινή Δάρα.

4

567

Κωνσταντίνος Ζέρβας, Αλίκη Βεργίδου, Λάκης Γαβαλάς

8

Λάκης Γαβαλάς, Αγνή Τσάρα.

9

Φλώρα Χατζηϊωάννου, Βασίλης Παπαβασιλείου, Σουζάννα Δούδου, Αλίκη Βεργίδου

10

Η Όλγα Τσιμισκή με τον πρόεδρο του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής Νίκο Πέντζο και την Ειρήνη Σιδηροπούλου της Aegean.

RC (375)

Βασίλης Παπαβασιλείου, Μαριάννα Τριανταφύλλου, Φλώρα ΧατζηΊωάννου

 

Vasilis Papavasiliou

Vasilis Papavasiliou

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, την οποία δεν αποχωρίζομαι ποτέ. Αγαπώ με πάθος το θέατρο (γι'αυτό θα μπορούσα να γίνω ηθοποιός ή σκηνοθέτης) καθώς επίσης και τον κινηματογράφο. Εκτιμώ την ευγένεια, την ειλικρίνεια και τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς στους ανθρώπους και με ενοχλεί το ψέμα, η αχαριστία, η αγνωμοσύνη και το ''δήθεν'' στις κοινωνικές συναναστροφές. Κάποτε έκανα εύκολα φιλίες, αλλά μετά από πολλές απογοητεύσεις, τις επιλέγω με περισσότερη αυστηρότητα.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *