Καλωσορίζοντας τα γκλαμ couture σανδάλια της Ingrid

Από την/τον Christina Politi | 19 Απριλίου 2018

IMG_1618H Ingrid Incisa di Camerana είναι μία κοσμοπολίτισσα Ιταλίδα με καταγωγή από τη Νότιο Αμερική . Εχει μεγάλη αδυναμία στις Σπέτσες. Είναι γκλαμουράτα κομψή, ζεστή, Δίδυμος και φιλάνθρωπος. Ταξιδεύει όλο τον κόσμο για τον Ερυθρό Σταυρό και για το κέφι της. Επειδή είναι μία γυναίκα γεμάτη πάθος άφησε τον έρωτα να την οδηγήσει στη χώρα μας. Ερωτεύτηκε παράφορα και τις πανέμορφες Σπέτσες από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι της στη Ντάπια. Έτσι αποφάσισε αυτό το πόδι να το «ντύσει» ανάλογα με πανέμορφα σανδάλια που σχεδίασε αποκλειστικά (και είναι επίσης άλλο ένα μεγάλο πάθος της). Κάθε ζευγάρι σανδάλια είναι φτιαγμένο στο χέρι, με κρύσταλλα Swarovski και άλλα πολύτιμα υλικά και έχει το όνομα μίας φίλης της.

IMG_1626 WlzB+qVrTxeDoMxK6Qykvg h89A3r2zRcK6T04FzTVTTg

Τα couture σανδάλια Ingrid Spetses μόλις ξεκίνησαν το ταξίδι τους στα πιο κομψά πόδια με πάρτυ στο Zonars σε ένα εκπληκτικό lunch που οργάνωσε η μοναδική Έτα Παγίδα- Σαμαρά.

IMG_1623

IMG_1799 IMG_5777

Aντικατοπτρίζουν το επιλεκτικό και υψηλού επιπέδου life style της Ingrid και έχουν για σήμα την κόκκινη πιπεριά που πρωταγωνίστησε στο art de la table στο γεύμα που έδωσε στου Zonars και κρατάει και μακρυά το κακό το μάτι.

IMG_4389

Το μάτι μου έβγαλαν κυριολεκτικά και τα φαντασμαγορικά της δαχτυλίδια της Spetsiota at heart!

fullsizeoutput_12673 MyLGgQrJR2+dCjSSM5tBjg

Σμαράγδια και Σανδάλια!

DCrgnBLYSFee0s%YQO1ltw

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΕΝΑ ΣΧΟΛΙ0

  1. stamatina.mwraiti

    2018/04/20 στις 11:47

    ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ?

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *