Χρόνια πάρα πολλά Ντίμη Κρίτσα!

Από την/τον Christina Politi | 6 Δεκεμβρίου 2019

n3

Έχω μία μεγάλη αδυναμία στους Τοξότες. Οι απολύτως κολλητοί μου φίλοι, η μητέρα μου και πολλά αγαπημένα πρόσωπα ανήκουν σε αυτό το φιλελεύθερο, εκκεντρικό και πεισματάρικο ζώδιο – έχει ένα περίεργο πείσμα στις αλλαγές αλλά εγώ έχω τον τρόπο να τους ξεκουνάω με shock treatments. Άλλο ένα προτέρημά τους είναι ότι δεν έχουν ηλικία. Διατηρούν έμφυτη νεανικότητα (ή γεράματα) εξ αρχής. Ένας για πάντα νέος Τοξότης γιόρτασε τα γενέθλιά του χθες το βράδυ στο Agora Select με τους απολύτως απαραίτητους φίλους του και πρώτη και καλύτερη την αγαπημένη του Ιλεάνα Μακρή.
Ο μοναδικός Ντίμης Κρίτσας, ένας ταλαντούχος άνθρωπος μυθιστόρημα ή μάλλον ένα κινούμενο tv series με πολλά seasons. Φίλος της νονάς μου, της μητέρας μου και του πατέρα μου – που τον θεωρούσε και τον καλύτερο χορευτή της Αθηναίας. Φίλος δικός μου εφόσον περνάει σε όλες τις γενιές και ο δημιουργός του εντυπωσιακότερου φορέματος της ζωής μου.
Ο Ντίμης, Κύριος με Κ κεφαλαίο, κάθε χρόνο γιορτάζει αυτή τη μέρα παραδοσιακά και κάθε χρόνο γελάμε πια με τις ελληνικές ευχές που σε θέλουν “μεγάλος να γίνεις με άσπρα μαλλιά”. Νομίζω πρέπει να γραφτεί νέο τραγούδι για όσους πάνε καμαρωτοί και υγιέστατοι προς τα 200 χρόνια πια βλ. βασίλισσα Ελισάβετ, Φίλιππος, Ζάχος Χατζηφωτίου και άλλοι αγαπημένα legends που φωτίζουν με αισιοδοξία τις νεότερες γενιές..
Χρόνια Πολλά Ντίμη μου, και του χρόνου με υγεία!

n2

Ιλεάνα Μακρή, Ντίμης Κρίτσας, Βιβή Μαρκομιχελάκη

n1

Γιώργος Μεσσάλας, Ντίμης Κρίτσας, Χριστίνα Πολίτη

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *