Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι
Oscar Wilde

20 °c
Athens
14 - Απρ - 2024

Bianca Jagger: Αποκαλύπτει πως ο γάμος με τον Mick Jagger τελείωσε την ημέρα της τελετής

Άγνωστες πτυχές για τη ζωή της με τον rock star

1.1k
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
10.6k
ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΣχετικάΆρθρα

Είναι ίσως από τα διασημότερα ζευγάρια των 70’s και όχι άδικα μιας και η Bianca Pérez-Mora Macías ήταν στα νιάτα της ένα πανέμορφο μοντέλο και ο Mick Jagger, ένας από τους πιο εκρηκτικούς rock τραγουδιστές και frontman της καλύτερης μπάντας του κόσμου, The Rolling Stones.

 

Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε μια συναυλία των Rolling Stones, το 1970, backstage όταν ο κοινός τους φίλος και σκηνοθέτης Donald Cammell τους σύστησε. Από τότε ξεκίνησε ένας παθιασμένος αλλά και «αρρωστημένος» έρωτας και ένα χρόνο αργότερα παντρεύτηκαν στο Saint Tropez με την Bianca έγκυο στην πρώτη τους κόρη, Jade Jagger.

 

Η ζωή που ακολούθησε ήταν γεμάτη πλούτη, φήμη, λεφτά, ακραία πάρτι, κατανάλωση ναρκωτικών και μια ζωή ενός rockstar που ένα μοντέλο και μητέρα όπως η Bianca δεν μπορεί συχνά να ακολουθήσει.

 

Ο Mick Jagger υπήρξε ένας στοργικός πατέρας, όταν δεν βρισκόταν σε tour με νεαρές groupies υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών.

Οι Rolling Stones κατακτούν κάθε μέρα την κορυφή και ο Mick Jagger γίνεται το πιο hot πρόσωπο όλου του αιώνα.

Στο peak της καριέρας και των δύο, περίπου το 1978, η Bianca καταθέτει τα χαρτιά του διαζυγίου της όταν έχει πλέον συνειδητοποιήσει πως ο σύζυγός της διατηρεί σχέση με την αρκετά νεότερη του Jerry Hall.

 

Ανάμεσα στις πολλές συνεντεύξεις της, η Bianca Jagger είχε πει το 1968 πριν παντρευτούν στο Vantiy Fair, χαριτολογώντας, πως θα γράψει βιβλίο με τίτλο “How to Survive Marriage and Divorce to a Rock ‘n’ Roll Star”, λίγα χρόνια μετά και με πιο σοβαρό ύφος, αποκαλύπτει πως ο γάμος αυτός είχε τελειώσει ήδη την ημέρα της τελετής και ήξερε πως δεν θα ήταν ποτέ η δεύτερη κυρία.

Όχι άδικα, το Hollywood την κατηγορεί ως…  η συνέχεια στο yourtipster.gr

Σχόλια για αυτό το άρθρο

Κλείστε διακόπες με σκάφος απο την BednBlue.com και λάβετε έκπτωση χρησιμοποιώντας το κούπονι: cosmopoliti

BedNBlue