Πιο μακριά μαλλιά; Νέα Résistance Extentioniste από την Kérastase

Από την/τον Christina Politi | 17 Ιουλίου 2018

KERASTASE_PRODUCT_MASQUE_1

Στην προσπάθεια για πιο μακριά μαλλιά, η Kérastase παρέχει το απόλυτο πλεονέκτημα . Η Résistance Extentioniste είναι μια νέα σειρά περιποίησης μαλλιών, ειδικά σχεδιασμένη να ενισχύει την την ομορφιά των μαλλιών. Γιατί, όταν οι γυναίκες μιλούν για μακριά μαλλιά –στο κομμωτήριο, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε φίλους – , δύο είναι οι επιθυμίες που αναφέρουν : όμορφα και πιο μακριά μαλλιά . Στόχοι που μπορούν να επιτευχθούν, μόνο αν τα μαλλιά έχουν υγιή όψη και στη βέλτιστη δυνατή κατάσταση .

KERASTASE_PRODUCT_SERUM_1

Η Kérastase αντιλήφθηκε ότι, για να καταφέρουν να αποκτήσουν μακριά μαλλιά, οι γυναίκες χρειάζονται ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα ενδυνάμωσης . Η Résistance Extentioniste είναι το νέο, καθημερινό «προπονητικό» πρόγραμμα που ενδυναμώνει ορατά τα μαλλιά, από τη ρίζα ως τις άκρες . Τα μαλλιά γίνονται πιο δυνατά και με υγιή όψη , σταματούν να σπάνε, απαλλάσσονται από την ψαλίδα . Και, χάρη στη εντατική επανόρθωση της ψαλίδας, παραμένουν σε άριστη κατάσταση , ώστε να μπορέσετε να τα μακρύνετε .

image003

Η Emily Ratajkowski, μοντέλο, ηθοποιός και καλλιτέχνιδα, είναι το νέο πρόσωπο της Kérastase ενσαρκώνοντας ιδανικά τη γυναίκα Extentioniste. Η Emily είναι η απόλυτη beauty influencer, με πάνω από 16 εκατομμύρια followers στο Instagram. Είναι πολύ δεμένη με την κομμώτριά της, την Jennifer Yepez, η οποία συνεργάζεται με την Kérastase. Η Emily έμαθε για την Kérastase μέσω της Jennifer και αμέσως αγάπησε τη μάρκα. Με ελεύθερο πνεύμα, αποπνέει την πιο cool αυτοπεποίθηση. Έξυπνη και όμορφη, είναι παθιασμένη με την τέχνη και αφοσιωμένη στα ιδανικά της.

KERASTASE_PRODUCT_fondant_1

4 Προϊόντα, 4 Υφές, 4 Συνδυασμοί για Πιο Μακριά, με Υγιή όψη Μαλλιά . Δείτε όλη τη σειρά αναλυτικά εδώ Kerastase Extentioniste Δελτίο ΤύπουKERASTASE_PRODUCT_BAIN_1

#Extentioniste #LongHairDoCare #KerastaseGreece

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *