Σαν 8ωρη πνοή καθαρού αέρα η νέα Skin Oxygen Restoring Overnight Care της Βiotherm

Από την/τον Christina Politi | 7 Οκτωβρίου 2018

HyperFocal: 0

Βασισμένη σε πάνω από 15 χρόνια έρευνας των επιπτώσεων της ρύπανσης στην υγεία της επιδερμίδας και μετά από παρακολούθηση 3.200 γυναικών σε κάποιες από τις πόλεις του κόσμου με τα υψηλότερα επίπεδα ρύπανσης, η Biotherm προσδιόρισε τους 6 βασικούς τρόπους με τους οποίους η ρύπανση επηρεάζει την επιδερμίδα: διαστέλλει τους πόρους, αυξάνει τη λιπαρότητα, ενισχύει το στρες που προκαλεί γήρανση, αυξάνει τις καφέ κηλίδες, την ευαισθησία και την τραχύτητα.

Σήμερα, υπόσχεται ακόμα περισσότερα: το 2018, η Biotherm παρουσιάζει ένα νέο προϊόν που αξιοποιεί τη φυσική αποτοξινωτική δύναμη του εκχυλίσματος φύκους Chlorella, για να προστατεύει την επιδερμίδα και να την επανορθώνει στη διάρκεια της νύχτας, την Skin Oxygen Restoring Overnight Care. Πάρτε βαθιά αναπνοή. Αισθανθείτε το κύμα καθαρού αέρα.

Skin Oxygen Night Care Pot 2

Η Biotherm κατανοεί ότι οι γυναίκες που ζουν στην πόλη εκτίθενται σε περισσότερες καθημερινές επιθέσεις, όπως η ρύπανση και οι υπεριώδεις ακτίνες. Ειδικά σχεδιασμένη για τη γυναίκα που θέλει να αποτοξινώνει την επιδερμίδα της, η νέα Skin Oxygen Restoring Overnight Care της δίνει τη δυνατότητα να επανορθώνει την επιδερμίδα της στη διάρκεια του νυχτερινού ύπνου. Σαν 8ωρη πνοή καθαρού αέρα, η Skin Oxygen Restoring Overnight Care προσφέρει στην επιδερμίδα ένα νυχτερινό καταφύγιο από τις επιθέσεις της ζωής στην πόλη. Μόλις ακουμπήσετε το κεφάλι σας στο μαξιλάρι, η επιδερμίδα μπαίνει σε λειτουργία αποτοξινωτικής επανόρθωσης, ενώ είναι απόλυτα προστατευμένη από τις επιθέσεις της ζωής στην πόλη.

Biotherm - Skin Oxygen wonder mud pot

Η επιδερμίδα ξυπνά φρέσκια το πρωί, χάρη σε ένα καινοτόμο συνδυασμό συστατικών: Η αποτοξινωτική δύναμη του εκχυλίσματος φύκους Chlorella: γνωστό ως το “φύκος που αναπνέει”, έχει τη μοναδική ικανότητα να παράγει το βάρος του σε καθαρό οξυγόνο. Η σύνθεση προσφέρει στην επιδερμίδα που ζει στην πόλη προστασία για τις φθορές που σχετίζονται με τη ρύπανση. Η επιδερμίδα είναι πιο λεία, πιο καθαρή και λαμπερή.

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες εδώ  Skin Oxygen Restoring Overnight Care

Biotherm - Skin Oxygen lotion 200ml EC3 401 Biotherm - Skin Oxygen gel 150ml (BD)

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *