Η Ντορέττα Παπαδημητρίου από το Α ως το Ω: “Φήμη; Θα τα πούμε σε 30 χρόνια”

Από την/τον Vasilis Papavasiliou | 19 Μαΐου 2017

????????????????????????????????????

Την όμορφη και χαρισματική Ντορέττα Παπαδημητρίου για την οποία όλοι μιλούν τα τελευταία χρόνια, εγώ δεν την ανακάλυψα από το «Dancing with the stars», ούτε από τις παρουσιάσεις της στα τηλεοπτικά δρώμενα.  Την γνώριζα από τα πρώτα της βήματα. Έβλεπα ένα δροσερό, ολόφρεσκο κορίτσι να παλεύει και να δουλεύει πολύ —και ακόμα το κάνει— με αφοσίωση και εντιμότητα, γιατί αγαπά πολύ τη δουλειά της!  Ώσπου ήρθε η στιγμή της αναγνώρισης και της αποδοχής από τον χώρο και από το ευρύ κοινό.  Μπορεί να άργησε λίγο αλλά όποιος αξίζει κι εξελίσσεται δεν χάνεται ποτέ. Ότι είναι ταλέντο και έχει πολλά χαρίσματα είναι αδιαμφισβήτητο. Η εξαιρετική της δεινότητα στο χορό της προσθέτει ένα συν επιπλέον και νομίζω ότι είναι ικανή να σταθεί επάξια και να παίξει μιούζικαλ σε ευρωπαϊκή σκηνή και όχι μόνο. Εκείνο όμως, που με εντυπωσίασε ιδιαίτερα είναι η έντονη προσωπικότητά της, η φιλοσοφική της διάθεση απέναντι στα πράγματα, ο χαρακτήρας της, ο τρόπος με τον οποίο χειρίζεται την ελληνική γλώσσα, το πόσο άψογη μητέρα είναι, πόσο σέβεται το θεσμό της οικογένειας και το πάθος της σε αυτό, που επέλεξε να κάνει στη ζωή της επαγγελματικά, να γίνει ηθοποιός!  Μπράβο, Ντορέττα και εις ανώτερα, γιατί το αξίζεις, τα καλύτερα έρχονται και μάλιστα με ταχύτητα φωτός.  Αυτή την περίοδο συνεργάζεται με τον ένα και μοναδικό Νίκο Μουτσινά στην ξεκαρδιστική μαύρη κωμωδία του «Οι από πάνω» που παίζεται στο RADIO CITY THEATER. Ανακαλύψτε την σε μία ουσιώδη και ειλικρινή συζήτηση από το Α ως το Ω!

KODAK Digital Still Camera

Αξιοπρέπεια:  Απαραίτητο συστατικό για οτιδήποτε κάνουμε στην προσωπική, επαγγελματική και κοινωνική μας ζωή.  Ένα στοιχείο που το αποκτάς από τους γονείς σου, μεγαλώνοντας.

Βιαιοπραγία:  Ποτέ, πουθενά και για κανέναν λόγο.

Γενναιοδωρία:  Είναι μία αρετή που γυρνά πίσω σε αυτόν, που την διαθέτει, με την καλή έννοια.  Και ιδιαίτερα, όταν είσαι γενναιόδωρος συναισθηματικά, τα πάντα γυρίζουν σε εσένα με θετικό τρόπο. Η γενναιοδωρία επιβραβεύεται.

Διαχρονικότητα:  Είναι μία απόδειξη ότι αυτό, που έχεις καταφέρει γενικά στη ζωή σου, έχει αξία και κρατά στον χρόνο.

Ένστικτο:  Αλάνθαστο! Καλό είναι ν’ ακούμε τη φωνή της καρδιάς μας πάντα. Δεν έχει σχέση με το μυαλό.

Ζωή:  Πολύ περιπετειώδης, απρόβλεπτη, όμορφη και πολύ μικρή για να τη γεμίζουμε με όλα αυτά που έχουμε μέσα μας και μας κάνουν να αυτοταλαιπωρούμαστε, ενώ θα μπορούσαμε  να ζούμε όμορφα και ευχάριστα.

Ηθοποιός:  Μία πολύ πιο δύσκολη δουλειά από ό,τι μπορεί να φαντάζεται ο κόσμος παρακολουθώντας μία παράσταση, ένα σίριαλ ή μία ταινία.  Ένας πολύ ωραίος τρόπος να βγαίνεις έξω από τον ίδιο σου τον εαυτό κυρίως και ν’ ανακαλύπτεις τους άλλους…

02

Θέατρο:  Το δεύτερο σπίτι για όλους τους ηθοποιούς!  Αναπόφευκτο κομμάτι της δουλειάς μας, όπου μπορεί κάποιος να εξελίσσεται και να γίνεται καλύτερος!  Μία ζωντανή, αληθινή, μυστική επικοινωνία με τους θεατές.

Ιδανικά:  Είναι καλό να παλεύουμε για τα ιδανικά μας και να μην τα σαμποτάρουμε με άλλες αρνητικές πεποιθήσεις, που έχουμε, γιατί θα είναι δύσκολο να τα κατακτήσουμε.

Κάνε παζάρι:  Ένα υπέροχο παιχνίδι που σε πολύ δύσκολους καιρούς χαρίζει απλόχερα δώρα, χρήματα και χαρά.  Ένα ακόμη διαφωτιστικό δικό μου επαγγελματικό ταξίδι, για το οποίο είμαι πολύ χαρούμενη.

Λαμπερός:   Απαιτείται μια εσωτερική διαδικασία για να είσαι λαμπερός. Όσο πιο καλά είσαι και αισθάνεσαι μέσα σου, αυτό αντανακλάται και στην εξωτερική σου εμφάνιση.

Μιούζικαλ:  Ο ιδανικότερος και απαιτητικότερος συνδυασμός για όλα αυτά τα πράγματα που μου αρέσει να κάνω. Να παίζω, να χορεύω και να τραγουδώ. Εύχομαι αυτό το «κοκτέιλ» να ξαναβρεθεί στο δρόμο μου κι άλλες φορές.

14858532_1202481449825968_353837900_o

Ντορέττα Παπαδημητρίου:  Πραγματικά αυτό που βλέπει ο κόσμος, ιδιαίτερα μέσα από τη δουλειά μου ως παρουσιάστρια, είναι ένα μεγάλο κομμάτι της Ντορέττας.  Η γυναίκα είναι πολύπλοκο πλάσμα. Έχει πολλά χαρακτηριστικά. Γι’ αυτό κι εγώ η ίδια προσπαθώ να αποκρυπτογραφήσω για τον εαυτό μου.

Ξένοι ηθοποιοί:  Πολλοί από αυτούς, πηγή έμπνευσης, όχι μόνο για το πού βρίσκονται στην καριέρα τους σήμερα, αλλά και για το πώς τα κατάφεραν.  Έχουν καταφέρει πάρα πολλά  πράγματα και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ομορφιά:  Πολύ σημαντικότερη η εσωτερική από την εξωτερική. Είναι καλό βέβαια να φροντίζουμε την εξωτερική μας εμφάνιση, αλλά νομίζω ότι πιο όμορφοι είναι οι άνθρωποι, που έχουν  ομορφιά εσωτερική.

Παιδιά:  Το νόημα της ζωής μας, ο λόγος που κάνω ό,τι κάνω, η ουσία και η σοφία στα πράγματα. Η ζωή μου!

Ρόλοι:  Ανυπομονώ να παίξω πάρα πολλούς στη δουλειά μου και ανυπομονώ να μην παίξω κανέναν στη ζωή μου.

Σχέδια (επόμενα):  Το «Παζάρι» θα συνεχιστεί κατά πάσα πιθανότητα και του χρόνου.  Θεατρικά δεν έχω να ανακοινώσω κάτι ακόμη, αλλά σίγουρα θέλω να κάνω κάτι, που θα με πάει ένα βήμα παραπάνω.

Τύχη:  Απαραίτητη κινητήριος δύναμη αλλά, αν δεν συνοδεύεται από πολλή δουλειά, υπευθυνότητα, πειθαρχία και θέληση, δεν μπορεί να σε οδηγήσει πολύ μακριά.

Υλισμός:  Θέλει όρια. Δεν είναι κακό, εφόσον δουλεύουμε και κουραζόμαστε, να επιβραβεύουμε τον εαυτό μας με υλικά αγαθά, αλλά να μην τα θεωρούμε πιο σημαντικά από την ψυχή μας και τις ψυχές των δικών μας ανθρώπων.

Φήμη: Θα τα πούμε σε 30 χρόνια!

Χορός:  Πηγή ζωής, τρόπος έκφρασης, μοναδικός, Τέχνη! Ένα ταλέντο, που ανακάλυψα σε μεγάλη ηλικία, διαφορετικά θα το είχα ακολουθήσει επαγγελματικά.

Ψυχισμός:  Πολύπλοκος αλλά ταυτόχρονα πολύ απλός. Αν καταφέρουμε εμείς οι ίδιοι να ελέγχουμε τον ψυχισμό μας, θα είμαστε πολύ πιο ευτυχισμένοι.

Ωραίο φινάλε:  Όλοι έχουμε τη δυνατότητα να καταφέρουμε τα πιο τρελά μας όνειρα στη ζωή μας. Αν, όμως, πιστέψουμε πραγματικά σε αυτό και δεν κάνουμε εκπτώσεις. θα εκπλαγούμε με το πόσο μπορεί να αλλάξει η ζωή μας προς το καλύτερο.

Vasilis Papavasiliou

Vasilis Papavasiliou

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, την οποία δεν αποχωρίζομαι ποτέ. Αγαπώ με πάθος το θέατρο (γι'αυτό θα μπορούσα να γίνω ηθοποιός ή σκηνοθέτης) καθώς επίσης και τον κινηματογράφο. Εκτιμώ την ευγένεια, την ειλικρίνεια και τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς στους ανθρώπους και με ενοχλεί το ψέμα, η αχαριστία, η αγνωμοσύνη και το ''δήθεν'' στις κοινωνικές συναναστροφές. Κάποτε έκανα εύκολα φιλίες, αλλά μετά από πολλές απογοητεύσεις, τις επιλέγω με περισσότερη αυστηρότητα.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *