Στο Zonars το λαμπερό party για την πρεμιέρα της ταινίας “The Waiter”

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 3 Απριλίου 2019

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Άρης Σερβετάλης, Θέμης Μπαζάκα

Στον υπέροχο χώρο του Zonars βρέθηκαν οι συντελεστές και οι καλεσμένοι της ταινίας “The Waiter”  μετά την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας για να γιορτάσουν με ένα λαμπερό party, την Δευτέρα 1 Απριλίου.

Η ταινία έκανε παγκόσμια πρεμιέρα τον Nοέμβριο του 2018 στο 59o Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Θεσσαλονικής, όπου έλαβε δυο βραβεία από το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, αυτό του πρωτοεμφανιζόμενου σκηνοθέτη καθώς και για τα καλύτερα Locations.  Το μυστηριώδες “The Waiter” του σκηνοθέτη Στηβ Κρικρή με τον Άρη Σερβετάλη και τον Γιάννη Στάνκογλου είναι εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στη Νέα Υόρκη στα τέλη της δεκαετίας του ’80, και τοποθετημένο στην Αθήνα του σήμερα. Oι καλεσμένοι συζήτησαν απολαμβάνοντας το φαγητό τους και τα άψογα cocktails του Zonars.

Στηβ Κρικρής -Chiara Gensini - Γιάννης Στάνκογλου

Στηβ Κρικρής -Chiara Gensini – Γιάννης Στάνκογλου

Στηβ Κρικής, Νικόλας Αλαβάνος

Στηβ Κρικής, Νικόλας Αλαβάνος

Ελεάννα Φινοκαλιώτη, Αλέξανδρος Μαυρόπουλος

Ελεάννα Φινοκαλιώτη, Αλέξανδρος Μαυρόπουλος

Γιώργος Καρβέλας, Κώστας Παππάς

Γιώργος Καρβέλας, Κώστας Παππάς

Άρης Σερβετάλης - Mαρία Καλλιμάνη, Στηβ Κρικρής

Άρης Σερβετάλης – Mαρία Καλλιμάνη, Στηβ Κρικρής

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *