Φαίη, Φιλουμένα και Φιλοζωϊκό δείπνο..

Από την/τον Christina Politi | 18 Οκτωβρίου 2015

IMG_4080

H Φαίη Σκορδά, πάει με το Γιώργο Λιάγκα τις εξόδους εναλλάξ και όποιος έχει μικρά παιδιά καταλαβαίνει. Ετσι παρέα με τη μητέρα της είδαν χθες την εξαιρετική παράσταση «Φιλουμένα», στη σκηνή του Εθνικού Θεάτρου με πρωταγωνιστές την Ελένη Ράντου, την Ευγενία Δημητροπούλου και τον Άλκη Κούρκουλο. Μαμά και κόρη ενθουσιάστηκαν με το έργο. Μετά όλοι μαζί -και παρέα με τη Μαρί Κωσταντάκη- έφαγαν στο City Bistro στη Στοά Σπυρομήλιου.

Επίσης παρέα και τα σκυλιά της Ελένης και του Άλκη (ο Αμλετ ο πανήσυχος).

Το City Bistro  υποδέχεται και αγαπάει τα pets, μόνο παγκ αν έχετε προσέχετε στα εστιατόρια γιατί γαυγίζουν – είναι γνωστό πως αυτή  ράτσα όσο και να φάει συμπεριφέρεται σα να μην έχει φάει ποτέ!

 

820_31cd3f49-24de-4e9d-ab60-bbf51f000689 IMG_4081

 

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *