ΕΛΙΖΑ : Με μεγάλη επιτυχία η 1η φιλανθρωπική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη

Από την/τον Vasilis Papavasiliou | 2 Δεκεμβρίου 2017

3560

Με την υπόσχεση να «υψώσουμε ένα τείχος προστασίας γύρω από κάθε παιδί που κινδυνεύει» ολοκληρώθηκε η 1η φιλανθρωπική εκδήλωση που πραγματοποίησε η Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού – ΕΛΙΖΑ,, στο Electra Palace Thessaloniki. Στόχος της εκδήλωσης ήταν η υποστήριξη της μεγάλης Εκστρατείας κατά της Κακοποίησης Ανηλίκων που ξεκίνησε το ΕΛΙΖΑ το 2016. Στη φωτό επάνω:  Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης Καλυψώ Γούλα, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, η Πρόεδρος του ΕΛΙΖΑ Μαρίνα Καρέλλα, ο Πρίγκιπας Νικόλαος, η σύζυγός του Τατιάνα Μπλάτνικ και η Διοικητική Διευθύντρια του ΕΛΙΖΑ Αφροδίτη Στάθη

Η Εκστρατεία του ΕΛΙΖΑ πραγματοποιείται μέσα από το σχεδιασμό και την υλοποίηση Εθνικών Προγραμμάτων, σε συνεργασία με έγκριτους φορείς όπως η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, οι ιατρικές σχολές των Πανεπιστημίων YALE & IOWA, το The New York Society for the Prevention of Cruelty to Children (NYSPCC) – τον 1ο οργανισμό παγκοσμίως που ασχολήθηκε με το φαινόμενο. Μέσα στον τελευταίο χρόνο το ΕΛΙΖΑ επιμόρφωσε:

  • 220 επαγγελματίες υγείας, στην πλειονότητά τους ιατροί
  • 000 παιδιά
  • 600 γονείς
  • 100 εκπαιδευτικούς

Με την καθοριστική συμβολή του Οίκου Escada που αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από το DiL Fashion Group, περισσότεροι από 100 φίλοι του ΕΛΙΖΑ βρέθηκαν στην εκδήλωση, την οποία μεταξύ άλλων τίμησαν με την παρουσία τους, η Πρόεδρος του ΕΛΙΖΑ – Μαρίνα Καρέλλα, ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η σύζυγός του Τατιάνα Μπλάτνικ, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης – Γιάννης Μπουτάρης, καθώς και πλήθος εκπροσώπων του επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού κόσμου της πόλης.

Στην επιτυχία της εκδήλωσης συνέβαλε καθοριστικά η Δρ. Γιολάντα Πεπέ ενώ στο μοναδικό χώρο του εστιατορίου Orizontes του Electra Palace Thessaloniki, οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να μάθουν για το έργο του ΕΛΙΖΑ και να ενημερωθούν για τα επόμενα, κοινά βήματα, που μπορούν να γίνουν σε τοπικό και εθνικό επίπεδο μέσα σε μια ατμόσφαιρα συμπόρευσης και αγάπης για το παιδί. Παράλληλα, οι καλεσμένοι απήλαυσαν ένα μοναδικό brunch menu, με τη συνοδεία εκλεκτών κρασιών της Μπουτάρη Οινοποιητικής.

Λίγα λόγια για το ΕΛΙΖΑ

Το ΕΛΙΖΑ είναι μία Ελληνική εξειδικευμένη Μη Κυβερνητική Οργάνωση που ασχολείται με την προστασία και προαγωγή των δικαιωμάτων των παιδιών που έχουν υποστεί ή κινδυνεύουν να υποστούν κακοποίηση ή παραμέληση, και η μόνη που δίνει έμφαση στην προσχολική ηλικία.

Για περισσότερες πληροφορίες για το έργο του ΕΛΙΖΑ:

www.eliza.org.gr

https://www.facebook.com/ngoELIZA/

3848

Η Πρόεδρος του ΕΛΙΖΑ Μαρίνα Καρέλλα με την Ιλεάνα Μακρή

3618Η Διοικητική Διευθύντρια του ΕΛΙΖΑ Αφροδίτη Στάθη, η Πλαστικός Χειρουργός Γιολάντα Πεπέ, η Κατερίνα Τσαβδάρογλου του Οίκου Escada και η Τατιάνα Μπλάτνικ

3249

Η Ηρώ Τζελέπογλου με τις Τίτη & Αντιγόνη  Δάνου της ΑΑ Δάνου

3360

Φένια Κριεζή, Έφη Αλεξοπούλου

3693

Μάρα Πέντζου, Δήμητρα Τσαβδάρογλου

23

Χριστίνα Ιωαννίδου, Χριστίνα Τζελέπογλου.

5

Ανθή Τσαβδάρογλου, Σταυρούλα Σαλούτση, Τατιάνα Μπλάτνικ

 

 

Vasilis Papavasiliou

Vasilis Papavasiliou

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, την οποία δεν αποχωρίζομαι ποτέ. Αγαπώ με πάθος το θέατρο (γι'αυτό θα μπορούσα να γίνω ηθοποιός ή σκηνοθέτης) καθώς επίσης και τον κινηματογράφο. Εκτιμώ την ευγένεια, την ειλικρίνεια και τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς στους ανθρώπους και με ενοχλεί το ψέμα, η αχαριστία, η αγνωμοσύνη και το ''δήθεν'' στις κοινωνικές συναναστροφές. Κάποτε έκανα εύκολα φιλίες, αλλά μετά από πολλές απογοητεύσεις, τις επιλέγω με περισσότερη αυστηρότητα.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *