Τα έτρωγαν αλήθεια αυτά; (Β΄μέρος)

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 29 Ιουλίου 2019

Food Wallpapers (6)

Ο χρόνος είναι σπουδαίος δάσκαλος και αυτό ισχύει και στο φαγητό. Ρίξτε μια ματιά σε εκείνα που έτρωγαν οι πρόγονοί μας και ετοιμαστείτε για μερικές αρκετά δυσάρεστες εκπλήξεις.

AAnDKF5

Πίτες γεμιστές με ζωντανά πουλιά
Λέγεται ότι κατά τον 16ο αιώνα συνηθιζόταν να φτιάχνουν μεγάλες πίτες που περιείχαν ζωντανά πουλιά. Όταν έφτανε η πίτα στο τραπέζι και κοβόταν, τα πουλιά πετούσαν δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό για την εποχή θέαμα. Γιατί δεν το κάνουμε σήμερα; Παρόλο που τα πουλιά δεν ψήνονταν και έμπαιναν στην πίτα αργότερα από μια τρύπα που δημιουργείτο στην πίτα, οι οργανώσεις προστασίας ζώων δεν θα δέχονταν ποτέ να φυλακίζονται πουλιά μέσα σε.. ζύμη.

AAnDYpz

https://www.msn.com/el-gr/foodanddrink/foodculture/21-

Tα έτρωγαν αλήθεια αυτά; (Α’ μέρος)

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΕΝΑ ΣΧΟΛΙ0

  1. betty

    2019/07/29 στις 11:07

    Κοκαϊνη. Υδράργυρος. Αναρωτιέμαι τι θα πιστεύουν οι μελλοντικές γενιές για τις δικές μας διατροφικές συνήθειες…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *