Λαμπερά εγκαίνια για το “Βιολογικό Χωριό” στο Κολωνάκι

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 1 Φεβρουαρίου 2019

ER8A7644

Το “Βιολογικό Χωριό” εγκαινίασε το δέκατο κατάστημα της αλυσίδας λιανικής βιολογικών τροφίμων, στην οδό Τσακάλωφ 18 στο Κολωνάκι, βάζοντας στον χάρτη των καταναλωτών που αναζητούν προϊόντα υψηλής ποιότητας, ακόμη έναν προορισμό.

ER8A7660

Ξεκινώντας από το πρώτο κατάστημα στη Βούλα πριν δέκα χρόνια, το “Βιολογικό Χωριό” συνεχίζει δυναμικά την επιτυχημένη πορεία του, διαθέτοντας το μεγαλύτερο υπό διαχείριση προϊοντικό μίγμα που ξεπερνάει τους 5.000 κωδικούς σε όλες τις κατηγορίες τροφίμων. Τα καταστήματά του “Βιολογικό Χωριό” είναι τα πιο «πλούσια» και καινοτόμα στην αγορά των βιολογικών προϊόντων, ενώ προτεραιότητές τους αποτελούν η εξειδικευμένη εξυπηρέτηση του πελάτη και ο ποιοτικός έλεγχος των προϊόντων από το επιστημονικό προσωπικό που διαθέτουν.

ER8A8015

Στα λαμπερά εγκαίνια στο Κολωνάκι βρέθηκαν ο γνωστός διατροφολόγος Θαλής Παναγιώτου, καθώς και πολλοί επώνυμοι της ελληνικής showbiz όπως ο Στέλιος Χανταμπάκης με την σύντροφό του ολυμπιονίκη  Όλγα Πηλιάκη, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και ο Φάνης Μουρατίδης, η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η Αννίτα Ναθαναήλ και η  Νένα Χρονοπούλου.

ER8A7755

Όλοι οι παρευρισκόμενοι του πάρτι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα αγαπημένα τους βιολογικά προϊόντα, υπό τη συνοδεία της Leida που μάγεψε με το βιολί της και ειδικά διαμορφωμένων για τη βραδιά ποτών από την ομάδα των The Volks Bar με βασικό συστατικό το Matcha Maiden, την αυθεντική Ιαπωνική matcha, γνωστή ως η πιο ποιοτική και γευστική matcha στον κόσμο.

ER8A7956

Το “Βιολογικό Χωριό” το 2019 θα συνεχίσει τη δυναμική του πορεία αλλά και την ανάπτυξή του δημιουργώντας καινούργιες μονάδες λιανικής και σε άλλα σημεία της Αττικής, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλο και περισσότερους καταναλωτές να μπορούν να προμηθευτούν τη μεγάλη ποικιλία και ποιότητα βιολογικών προϊόντων που διαθέτει.

Γνωρίστε τα προϊόντα στο site πατώντας εδώ

2

Γιάννης Δελικάρης (Γενικός Διευθυντής του Ομίλου ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ), Γιώργος Κοτόπουλος (Μέτοχος), Αννίτα Ναθαναήλ, Δήμητρα Αλεξανδράκη, Δημήτρης Κρομμύδας (Ιδρυτής και Βασικός μέτοχος του Ομίλου ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ), Νίκος Ζαχαράτος (Μέτοχος)

1

Άντζελα Τζουβάρα (Marketing Manager), Νίκος Ζαχαράτος (Μέτοχος), Δημήτρης Κρομμύδας (Ιδρυτής και Βασικός μέτοχος του Ομίλου ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ), Στέλιος Χανταμπάκης, Όλγα Πηλιάκη, Γιάννης Δελικάρης (Γενικός Διευθυντής του Ομίλου ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ), Γιώργος Κοτόπουλος

3

Αννίτα Ναθαναήλ, Γιάννης Δελικάρης, Νένα Χρονοπούλου

4

Δήμητρα Αλεξανδράκη, Γιάννης Δελικάρης, Αννίτα Ναθαναήλ

5

Δήμητρα Αλεξανδράκη, Θαλής Παναγιώτου

6

Φάνης Μουρατίδης, Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

7

Leida

ER8A8037

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *