Το καθιερωμένο Spring Ladies Lunch του Mda Ελλάς

Από την/τον Vasilis Papavasiliou | 17 Μαΐου 2019

mda

Το MDA Ελλάς, Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις, πραγματοποίησε το καθιερωμένο Spring Ladies Lunch, , στο εστιατόριο 7 Thalasses στη Θεσσαλονίκη. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τη λειτουργία της Ειδικής Μονάδας Νευρομυϊκών Παθήσεων, στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Οι παρευρισκόμενες απόλαυσαν ένα εξαιρετικό μενού συνοδευόμενο από ποικιλίες κρασιών του Οινοποιείου Nico Lazaridi. Την ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα συμπλήρωνε η μοναδική διακόσμηση από την εταιρία Α.Α. Δάνου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη των πολυκαταστημάτων attica, της Affidea Ευρωιατρικής, της Dr. Prinou, της La Mer, της εταιρίας οπτικών Gianni Venturi, της 3E και του περιοδικού Glow & Glow.gr Επίσης έγινε και η καθιερωμένη λαχειοφόρος κλήρωση όπου προσφέρθηκαν δώρα από την Aegean, την Kapopoulos Fine Arts, την Dr. Prinou, την Thalia Exarchou, την εταιρία οπτικών Gianni Venturi, την Ancient Kάλλοs, το Intervista, το κοσμηματοπωλείο Β Σαλίκας, την Antonia Karra, την It’s all Greek on me, τη Δερματολόγο Έλενα Ραδοπούλου, την Inglot cosmetics, την αφή laser & hand treatments, την Mls, τα καταστήματα Geelist, και την Α.Α. Δάνου.

Τη διοργάνωση ανέλαβε η εταιρία επικοινωνίας Mar.Com Τζελέπογλου www.marcom.gr.

1 Η Ζέτα Αντσακλή με την Πρόεδρο του Mda Ελλάς Βάνα Λαβίδα

Η Ζέτα Αντσακλή με την Πρόεδρο του Mda Ελλάς Βάνα Λαβίδα

2 Λένα Τορνιβούκα, Θάλεια Διακογιάννη, Φρίντα Αθανασιάδη

Λένα Τορνιβούκα, Θάλεια Διακογιάννη, Φρίντα Αθανασιάδη

3 Αναστασία Ταχιάου, Ηρώ Τζελέπογλου

Αναστασία Ταχιάου, Ηρώ Τζελέπογλου

4 Θάλεια Εξάρχου, Αθηνά Πεντεφούντα

Θάλεια Εξάρχου, Αθηνά Πεντεφούντα

30 Ηρώ Τζελέπογλου, Βασίλης Παπαβασιλείου

Ηρώ Τζελέπογλου, Βασίλης Παπαβασιλείου

5 Λαμπρινή Σταύρου, Σμαράγδα Σάλεμ, Στέλλα Σταύρου

Λαμπρινή Σταύρου, Σμαράγδα Σάλεμ, Στέλλα Σταύρου

6 Χριστίνα Λάππα, Γεωργία Γκιούλα

Χριστίνα Λάππα, Γεωργία Γκιούλα

7 Τίτη Δάνου, Σόφη Χατζηνικολάου, Νανώ Κουγιουμτζόγλου, Ζωή & Πόλυ Στεφάνου

Τίτη Δάνου, Σόφη Χατζηνικολάου, Νανώ Κουγιουμτζόγλου, Ζωή & Πόλυ Στεφάνου

8 Ρένα Χατζηαποστόλου

Ρένα Χατζηαποστόλου

 27 Άννα & Βασίλης Παπαβασιλείου

Άννα & Βασίλης Παπαβασιλείου

Λίγα λόγια για το Σωματείο Mda Ελλάς

«Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις»

Το μη κερδοσκοπικό Σωματείο Mda Ελλάς συμβάλλει στην υποστήριξη ατόμων που αντιμετωπίζουν προβλήματα με Νευρομυϊκές Παθήσεις. Στα 20 χρόνια δράσης του, το MDA Ελλάς μεταξύ άλλων έχει δημιουργήσει 3 Ειδικές Μονάδες Νευρομυϊκών Παθήσεων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα. Εδώ και λίγα χρόνια έχει ολοκληρώσει το «Σπίτι του Mda Ελλάς» ένα πρωτοποριακό κέντρο δημιουργικής απασχόλησης για τα άτομα με νευρομυϊκές παθήσεις.  Περισσότερες πληροφορίες για το έργο του MDA Ελλάς μπορείτε να βρείτε στο www.mdahellas.gr

 

 

 

Vasilis Papavasiliou

Vasilis Papavasiliou

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, την οποία δεν αποχωρίζομαι ποτέ. Αγαπώ με πάθος το θέατρο (γι'αυτό θα μπορούσα να γίνω ηθοποιός ή σκηνοθέτης) καθώς επίσης και τον κινηματογράφο. Εκτιμώ την ευγένεια, την ειλικρίνεια και τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς στους ανθρώπους και με ενοχλεί το ψέμα, η αχαριστία, η αγνωμοσύνη και το ''δήθεν'' στις κοινωνικές συναναστροφές. Κάποτε έκανα εύκολα φιλίες, αλλά μετά από πολλές απογοητεύσεις, τις επιλέγω με περισσότερη αυστηρότητα.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *