Καλημέρα Ελλάδα: καλημέρα τηλεθέαση και φέτος

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 13 Ιουλίου 2017

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣΟ Γιώργος Παπαδάκης και η δημοσιογραφική του ομάδα έφεραν την εκπομπή «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ» του ΑΝΤ1 και τη φετινή σεζόν στις πρώτες θέσεις της προτίμησης του τηλεοπτικού κοινού.

Συγκεκριμένα, για τη σεζόν, το σύνολο  του κοινού χάρισε στο «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ» ποσοστό τηλεθέασης 31,9% και το δυναμικό κοινό (15-44) 23,9% αντίστοιχα.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ

Άλλη μία επιτυχημένη χρονιά για την κορυφαία πρωινή ενημερωτική εκπομπή, το «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ» του ΑΝΤ1 μας αποχαιρετά για φέτος, με την τελευταία εκπομπή αυτή την Παρασκευή 14 Ιουλίου και ανανεώνει το ραντεβού του για την επόμενη σεζόν, με τα πιο ενδιαφέροντα ρεπορτάζ από τον πολιτικό και οικονομικό χώρο, αλλά και όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τα κοινωνικά ζητήματα της καθημερινότητας.

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *